Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulla8989

czy to moga byc objawy ciazy?

Polecane posty

Gość paulla8989

5 dnia cyklu kochalam sie z mezem do konca (bylam przekonana, ze to dni nieplodne, wiec zaszalelismy, nie uwazamy bo i tak po wakacjach chcemy sie starac o dziecko). W 19 dniu cyklu mialam biegunke, nie wiem czy sie czyms zatrulam ciezko powiedziec. W 20 dniu cyklu na obu piersiach pojawily sie jakies czerwone plamy, asymetryczn na obu piersiach, zniknely po kilku godzinach. Caly dzien bulgotanie w brzuchu, w nocy bol brzucha. Dzis 21 dc, lamanie w kosciach, ogolnie jakos slabo sie czuje, nie mam sily- jakbym za chwile miala dotac grype, obnizona temperatura, biale uplawy. Nie wiem, czy to jakasinfekcja w maju? Czy pierwsze objawy ciazy? Na test chyba za wczesnie. "Miala ktoras z Was taie objawy ?

Gość gość
Ogolnie objawy jak na ciążę ale temperatura powinna byc okolo 37 stopni, chyba ze jeszcze nie mialas owulacji. Nic nie zrobisz musisz czekać do dnia @

Gość gośćq
Ogolnie to objawy podobne do ciąży. Poza temperatura. Powinna byc w okolicach 37 kresek. Chyba ze nie mialas jeszcze owulacji, a wtedy ciąża jeszcze w tym cyklu bylaby niemozliwa

Gość gość
Tak naprawdę to nie są żadne objawy ciąży. 5 dc to raczej na 100% niepłodne

Gość gość
ale w 5 dniu cyklu to raczej niskie prawdpodobientwo??

Gość gość
Wg mnie szanse zerowe, a objawy, które opisałaś nie są objawami ciąży