Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość20

czy w ten sposób go oszukam ?

Polecane posty

Gość gość20

Mam 20 lat ,a mój chłopak 23. Gdy się poznaliśmy on kończył liceum i bardzo nie chciałam żeby wyjechał na studia bo nie chciałam związku na odległość i bałam się że tam kogoś pozna itd. więc on zrezygnował ze studiów i poszedł do pracy. Teraz ja skończyłam technikum i znajomi oraz siostra namawiają mnie na studia. Czy w tej sytuacji jeśli on zrezygnował dla mnie ze studiów, a ja teraz wyjadę to postąpię nie fair wobec niego ???

Gość gość
A jak sama myślisz? On dla Ciebie zrobił to o co go prosiłaś, a ty teraz chcesz mu kuku odstawić?

Gość gość
Okropna jesteś. Chłopak dla Ciebie zrezygnował z planów, z kształcenia się, a Ty co? Gówniaro do związku nie dorosłaś.

Gość gość
więc co mam teraz zrobić ? wszyscy moi znajomi wyjeżdżają na studia

Gość gość
Hihihihi you make my day. :D

Gość gość
dla idiotki znajomi ważniejsi... takiej pustaczce nie przepowiecie, przecież nie może zostać w tyle musi iść równo jak wszystkie barany w stadzie 🖐️

Gość gość
Więc Twoi znajomi sa ważniejsi, niż Twój chłopak, który dla Ciebie zrezygnował z edukacji? Chyba żartujesz, idź do pracy, tak jak zrobił on.

Gość gość20
już mam się pakować w dorosłe życie ?

Gość gość
a on k/u/r/w/a musiał? jeszcze młodszy od ciebie był i do roboty już polazł i to dla ciebie - dla głupiej pustej niedojrzałej idiotki

Gość gość
Egoistka ty wiesz ,że wtedy prawdopodobnie zjebałaś mu życie? Na jego miejscu nigdzie bym cię nie puścił albo studia albo ja.

Gość gość
Idź na studia, kształć się! Jak twój facet pracuje to pewnie nie będzie miał problemu ze zmianą pracy i przeprowadzką.

Gość gość
A on co dla Ciebie zrobił? Zjebałaś mu całe życie gówniaro!!

Gość gość
Pozbawiłaś chłopaka szansy na kształcenie się , znalezienie lepszej pracy i lepsze życie być może dla was obojga , on gdy przyjdzie czas na prawdziwe dorosłe życie i będzie mu brakowało od pierwszego do pierwszego do końca życia nie zapomni ci tego . Swoją drogą jak w dzisiejszych czasach wiedząc że bez magistra ciężko nawet ubiegać się o prace sprzątaczki pozbawiać kogoś szansy na lepsze życie !? Dziewczyno myślisz tylko o sobie skrzywdziłaś chłopaka , który mógł osiągnąć coś w życiu a teraz pewnie wykłąda towar w biedronce albo zapierdziela na budowie od świtu do nocy nie rozumie jak mogłaś ?! Swoją drogą dlaczego on się nie opamiętał i jego rodzice na o pozwolili ! o zgrozo idź lepiej na te studia żebyś za kilka lat nie musiała zakładać tematów że twój mąż jest despotą i nie szanuje cię bo nie masz pracy

Gość gość
Zrezygnuj ze studiów i idź do pracy:) Parę lat temu uważałaś, że to świetny pomysł.

Gość gość
Kolejna pustogłowa księżniczka. Szkoda chłopaka.