Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważne pytanie do Pań

Polecane posty

Gość gość
16:45 Dokładnie:)

Gość gość
to też właśnie powtarzam każdej, ze nie warto patrzec na to co kto mowi, co wypada, co powiedza, tylko bzyka.c sie dyskretnie z kim sie ma tylko ochote. to juz inne czasy. na 70-80proc. wasz przyszly facet bedzie mial niezly przebieg. nie ma sie co ograniczac sztucznie. wystarczy tylko nie chwalic sie jemu takimi szczegolikami.

Gość gość
po co te złośliwości. Jak chcesz wiedzieć, to z 80 % kobiet z którymi byłem, sam mi się wpychała do łóżka. Jestem dosyć przystojnym facetem i dbam o siebie. Jak wychodziłem z kolegami do jakiegoś baru w weekend, to same się dosiadały do stolików i nie trzeba było się nawet starać, żeby zaciągnąć je do łóżka:) pytanie jest w temacie. jak ktoś ma problem ze sobą albo z akceptacją siebie to nic na to nie poradzę. A co do szacunku do siebie, co to ma do rzeczy, skoro byłem sam, to ani nikogo nie zdradzałem ani nic, a tylko idiota by odmówił jak laska sama go zaprasza do łóżka:)

Gość gość
15:56 I tyle w temacie. Ja też przeleciałem ze 60 lasek. Jak same chciały to tylko impotent by odmówił. Samotność, przez pewien czas jest super:) Teraz mam, żonę, dzieci i jesteśmy szczęśliwi:) a hejterzy rączki albo wibratory i do dzieła!!

Gość gość
wow, nie umialabym sie tak sama z siebie dosiasc do faceta albo cos w tym stylu. lepiej wyslac mu smsa/maila "czy chce sie p*******ic" :) a, to ty z tych co sie wlocza po barach, ble.

Gość gość
nowe zasady dzisiejszych czasów,tak niepotrzebnie odmawiam,nie będę już odmawiać ,każdy chętny ,będą setki ,i też nie będę kłamać,a zakochańcom pochwalę się ilością,a niech spróbują się odkochać :-) co ja jestem zakonnica by odmawiać chętnym

Gość gość
16,56 jestes psem nie facetem , powiedz dziewczynie prawde , po co ma tracic czas , znajdzie sobie kogos normalnego jeszcze

Gość gość
Autorze jestes oblechem 🖐️

Gość gość
Koke ile jeszcze wymyślisz tych historii? Siedzisz i pierdzisz tu od 2006 roku detektywie za dychę. :D

Gość gość
Pieszczoty stóp lizanie rowa to również jego tematy.