Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobrze ze ta Czubaszek wreszcie

Polecane posty

Gość gość

zdechła. Ta pijaczka , popielniczka i skrobaczka ... nie mogłam juz patzrec na ten ryj , słyszec jej głos ze szczęką kaczki i peruka na łbie . Szkoda ze tak późno .

Gość gość
Szkoda, że cię nie zabrała ze sobą.

Gość gość
popieram

Gość gość
wspaniala kobieta, co ty mowisz. szkoda, ciekawe czy Spadkobiercy beda bez niej funkcjonowac. jak mozna komus tak zle zyczyc. skrobanka to nie twoja sprawa. ale jak trzeba sie pozbyc malych kotkow czy pieskow to nie macie oporow by rzucac tymi slepymi bezbronnymi istotkami o beton.

Gość gość
A ja akurat nie jestem za aborcja ani ludzi ani zwierzat, i dlatego mam najgorzej bo co chwile jestem opluwana albo przez zwolennikow tego pierwszego albo drugiego.

Gość gość
autorko-ty tępa koorvo zajmij się swoją cipą i własnym nędznym życiem

Gość gość
tu autorka - jak mozna sie chwalic swoja metoda antykocepcji - skrobankami ! morda jak kaczka , kwakała , peruka na łbie , liczne operacje plastyczne ( ha ha ha ha ha niestety ) z mordy popielniczka i alkoholiczka a ty piszesz wspaniał a kobieta ? gdzie ? nawet nie od strony doopy .

Gość gość
15.09 ?! kobieto co ty pitolisz :) Jacy spadkobiercy ? swoich spadkobierców to pani skrobaszek posłała do wiadra ..

Gość gość
Fajna kobieta z niej była. Przede wszystkim utalentowana, inteligentna i dowcipna. Żal, ze juz jej nie ma. Uwielbiałam tę kobietę. Jej skrobanki, papierosy i inne szczegóły zycia prywatnego, to tylko jej sprawa, a nie nasza.

Gość gość
wyobraz sobie, ze jej poczucie humoru pomagalo wielu ludziom w ciezkich dla nich czasach

Gość gość
gość dziś Fajna kobieta z niej była. Przede wszystkim utalentowana, inteligentna i dowcipna. Żal, ze juz jej nie ma. Uwielbiałam tę kobietę. Jej skrobanki, papierosy i inne szczegóły zycia prywatnego, to tylko jej sprawa, a nie nasza. x taaaa dla mnie syff nieokrzesany bleee oblesna smierdzaca baba

Gość gość
po raz kolejny zastanawiam sie po co tu marnuje czas. znacie jakies inteligentniejsze miejsca do pogadania? Spadkobiercy to taki inscenizowany na zywo "kabaret", "show", "tasiemiec", nie wiem jak to okreslic, dajacy mozliwosc do improwizacyjnego popisu dla wielu znanych osób ze srodowiska kabareciarskiego i do tego zawsze zaproszona byla jakas znana osoba spoza kregu tychze. Polecam, mozna boki zrywac, TV 4.

Gość gość
gość 15:18 spadkobiercy to tytuł programu kabaretowego

Gość gość
gość dziś gość dziś Fajna kobieta z niej była. Przede wszystkim utalentowana, inteligentna i dowcipna. Żal, ze juz jej nie ma. Uwielbiałam tę kobietę. Jej skrobanki, papierosy i inne szczegóły zycia prywatnego, to tylko jej sprawa, a nie nasza. x taaaa dla mnie syff nieokrzesany bleee oblesna smierdzaca baba XXXXXXXXXXXXX No ok, dla ciebie tak,a dla mnie nie. I choćbys napisała tu jeszcze pierdylion swoich ohydnych postów, to zdania nie zmienię

Gość gość
tez ja lubilam, babka z wlasnym zdaniem

Gość gość
ze Spadkobierców mozna zrywac boki ? he he w kórym miejscu ? żenada ....... na to patzrec sie nie da i obowiazkowo na stoliku na scenie alkohol bo bez niego ani rusz ...

Gość gość
Ciekawe czy sypała dowc****i jak jej kolejne dziecko chlupotało w wiaderku na odpady (znam starą położną ,opowiadała jak w jej młodości robiono te "zabiegi" horror dosłownie) .

Gość gość
Autorko, ona pijaczka? Frajerko, nie masz o niej zielonego pojęcia. Ona właśnie swojego męża wyciągnęła z alkoholizmu. Aleś ty głupia :O

Gość gość
ość dziś gość dziś gość dziś Fajna kobieta z niej była. Przede wszystkim utalentowana, inteligentna i dowcipna. Żal, ze juz jej nie ma. Uwielbiałam tę kobietę. Jej skrobanki, papierosy i inne szczegóły zycia prywatnego, to tylko jej sprawa, a nie nasza. x taaaa dla mnie syff nieokrzesany bleee oblesna smierdzaca baba XXXXXXXXXXXXX No ok, dla ciebie tak,a dla mnie nie. I choćbys napisała tu jeszcze pierdylion swoich ohydnych postów, to zdania nie zmienięlapka.gif x tez tak kwaczesz morda jak ona ?

Gość gość
taaa zazdroszce jej peruki , popielniczki w mordzie , przechlanej mordy i skrobanek no i urodzowego męża ( idelanie do siebie pasowali ) ha ha ha ha

Gość gość
taaa zazdroszce jej peruki , popielniczki w mordzie , przechlanej mordy i skrobanek no i urodzowego męża ( idelanie do siebie pasowali ) ha ha ha ha a ty co masz poza internetem opłacanym z zasiłku matki

Gość gość
gość dziś taaa zazdroszce jej peruki , popielniczki w mordzie , przechlanej mordy i skrobanek no i urodzowego męża ( idelanie do siebie pasowali ) ha ha ha ha a ty co masz poza internetem opłacanym z zasiłku matki x płakac czy sie smiac bo to nawet nie angielski żart . marny oj bardzo marny . Pomysl bardziej to nie boli miernoto.

Gość gość
to nie był żart

Gość gość
gość dziś to nie był żart x OMG co za tępota z ciebie

Gość gość
Czubaszek dokonała aborcji w czasach gdy była ona legalna i powszechna. Wiele innych, znanych publicznie kobiet, także jej dokonało, a dostaje się tylko Pani Marii (m. in. Olga Lipińska, mówiła o tym otwarcie w wywiadzie"Było prawo i korzystałam z tego prawo). Co was tak boli? Że była na świecie kobieta, która miała odwagę być szczera? Nie gotowała, nie sprzątała, paliła, bo lubiła, a dzieci nie miała "bo tak wypadałoby" jak wiele bab w tym kraju. Wartościowi ludzie odchodzą, a kurduplowaty naczelnik Państwa wiecznie żywy.

Gość gość
myslisz ze o prawo tu chodziło ? chodzi o zasady i sumienie miernoto

Gość gość
Katotaliban mógł Pani Marii naskoczyć. Niech każdy z gębą pełną frazesów o zasadach pilnuje lepiej własnego tyłka, a jak chcecie rozliczać innych to zajmijcie się problemem pedofilii wśród księży, bo mam wrażenie, że zasady obowiązują tylko wybranych.

Gość gość
Ona była autorką wielu wspaniałych piosenek, tekstów do filmów i seriali, kabaretów, tekstów do radia i pracowała w radiu. Więc bezczelna krowo autorko nie masz prawa wyrażac się tak o zmarłej osobie, która wniosła wiele dobrego w życie kulturalne. Jesteś tak nie wychowana i zła że tak wyrażasz się o zmarłej osobie? Zastanów się nad sobą.

Gość gość
Autorko, kim Ty Jestes aby oceniac w tak surowy sposob drugiego czlowieka. Znalas ja osobiscie? Pewnie nie raz sluchalas i zachwycalas sie piosenkami, do ktorych slowa napisala Pani Maria nawet o tym nie wiedzac, ogladalas serial Brzydula? Jesli tak to wiedz,ze wspoltworzyla do niego dialogi. A to jakim byla czlowiekiem oceni Bog a nie Ty.

Gość gość
gościu z 20;19 a kim są te lewackie babsztyle, które każdą kobietę która ma troszke inne poglądy tak bardzo obrażają i wylewają wiadro pomyj ? ja np jestem przeciwniczką aborcji i czy mówiąc takie zdanie " jestem przeciwniczką aborcji" kogokolwiek obrażam ? a ile razy mi się dostaje za takie zdanie i to jak.