Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eva12

Czy naprawdę nie ma już normalnego, darmowego serwiu z blogami bez udziwnień???

Polecane posty

Gość Eva12

J/w Czy nie ma już normalnych platform blogowych bez udziwnień, w starym dobrym stylu, bez reklam? ktoś może zna jakiś mały serwisik? :) Nie musi być po polsku. Pozdro

Gość gość
a nie lepiej kupic sobie wlasna domene? Ja tak zrobilam Reklamy musza byc bo platformy zarabiaja na tym, majac wlasna domene ty mozesz zarabiac

Gość Eva12
Nie, nie zgodzę się, na wielu serwisach reklam nie ma :) a ja nie chcę mieć reklam, na które nie mam wpływu, bo biorę odpowiedzialność za czytelników, ponadto nie muszą ich umieszczać na każdym blogu, tylko na swojej stronie głównej np. bo zysk z reklamy na każdym blogasku bardzo się zwraca za serwis... :):) Chcę taki normalny blog, pytanie czy znacie jakiś mały serwisik?

Gość Eva12
Nie chcę na dużych serwerach, nie muszą być po polsku. Taki w starym stylu, bez reklam, bez udziwnień, jakiś facebuków, innych pierdół

Gość gość
No to ja nie znam, moze dlatego, ze chce miec czytanego bloga, wiec korzystalam z bloggera i blogspota a teraz mam wlasne domeny i strony w Wordpressie ktory jest tez darmowy i ma sporo funkcji No i mam FB i chce "udziwnien" :P No reklamy potrafia byc upierdliwe ;)

Gość Eva12
Udziwnień nie chcę, cóż, może jestem niedzisiejsza... :) Tak, co do reklam się zgadzam. Wkurzają po prostu. Serwera nie założę, bo nie moją intencją jest zarabianie na blogu, samo pisanie mnie cieszy i ilość odsłon. Nie wiem, dla mnie to trochę sprzedajne :/ Dzięki Ci serdecznie za wordpressa, przejrzę go w wolnej chwili, bo duży serwer ale zobaczę czy może nie taki straszny jak go malują :) Dzięki również za blogownika, i gpj, za to, że chciało Ci się poszukać, sprawdzę te strony na pewno. Pozdro :)

Gość gość
Znaczy sie serwer i domena jest dla Ciebie, mozesz sobie czerpać zyski z reklam albo nie, ja planuję na tym zarabiać. Ale sęk w tym że jak założysz na darmowej platformie prędzej czy póżniej jeśli będziesz sławna ktoś (właściciel) może Ci albo cały dorobek skasować, albo dowalić reklamy, jak masz domenę możesz mieć własnego maila i unikalny adres. Ja mam akurat na nazwa.pl ale podobno ovh i jeszcze 2 czy 3 serwisy były tańsze

Gość gość
A Wordpress jest fajny, typowo blogowy, ale jak znów masz darmowe szablony (ja mam płatne, Elegant Themes) to mogą po pewnym czasie wrzucić Ci reklamę, no i często masz reklamę samego Wordpressa) Ale Wordpressa polecam, dużo możliwości