Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne bo jest to udowodnione naukow

Polecane posty

Gość gość

więc nie piszcie bzdur wina leży tylko wyłącznie po stronie zboczonych, uprawiający seks przed ślubem, rozwiązłości seksualnej pozdrawiam seks tylko po ślubie

Gość gość
seks nie jest wynikiem zboczonosci, ty tepy skonczony niey****y debiilu! tylko okazywanie sobie uczuc, spaja dwojga ludzi i zbliza do siebie ... za zamoczysz pale to sie przekonasz poyebie! o czym ja mowie

Gość gość
Cytaty "Kiedy pojawiają się problemy, to się o nich rozmawia. Zaś jeśli partnerka nie chce o nich rozmawiać (bo "wszystko gra", albo nawet stroi fochy), to nie jest to niedopasowanie seksualne, tylko prędzej psychologiczne" "Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę" http://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja

Gość gość
gość dziś uczucia można w inny sposób okazywać zamiast uprawiać seksu debilko/debilu. Co mówią badania? sama zobacz

Gość gość szarik
a kroliki o tym wiedza...

Gość gość
gość dziś jak wzieła nieprawiczka to ma za swoje :P pojedyncze przypadki duża wiekszość jest zadowolona z małżeństwa.

Gość gość
gość dziś A mam ci pokazać tematy dziewczyn które uprawiały seks przed ślubem i zostały zostawione? bo bardzo duzo jest tego

Gość gość
Człowieku idź Ty lepiej szukaj tej swojej dziewicy.

Gość gość
bo takie bzdury piszecie, że aż głowa boli! takie jesteście tępe? nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne koniec kropka!

Gość gośćlilili
ja miałam pierwszy raz po ślubie i..... BARDZO, BARDZO MOCNO TEGO ŻAŁUJE !!!!!!!!!! NIKOMU NIE POLECAM !!!!! okazało się że mój niedoszły (już były) mąż, miał różne upodobania które mnie osobiście obrzydzały m.in sado-maso, seks analny pierwszy raz tak jak każdy kolejny był okropny, po roku starań, prób zniechęciłam się do seksu, nie dalej po tym mój (były) mąż znalazł sobie kochanke - oczywiście rozwód z jego winy po 4 latach związałam się z moim drugim (i obecnym teraz) mężczyzną, po roku chodzenia ze sobą postanowiłam z nim spróbować, SEX BYŁ CUUUDOWNY! :D jak kiedyś sex mnie odpychał tak teraz go uwielbiam ;) po następnych 2 latach wzieliśmy ślub, teraz jesteśmy ze sobą 12 lat i moge powiedzieć, że w końcu jestem w pełni szczęśliwa :) dopasowaliśmy się pod każdym względem :) szczerze powiem, że żałuje, że wtedy z pierwszym chłopakiem nie poszłam do łóżka przed ślubem, nie marnowałabym z nim tyle czasu, a także nie musiałabym przeżywać zdrad w małżeństwie, a potem rozwodu ja miałam pierwszy raz po ślubie i..... BARDZO, BARDZO MOCNO TEGO ŻAŁUJE !!!!!!!!!! NIKOMU NIE POLECAM !!!!! okazało się że mój niedoszły (już były) mąż, miał różne upodobania które mnie osobiście obrzydzały m.in sado-maso, seks analny pierwszy raz tak jak każdy kolejny był okropny, po roku starań, prób zniechęciłam się do seksu, nie dalej po tym mój (były) mąż znalazł sobie kochanke - oczywiście rozwód z jego winy po 4 latach związałam się z moim drugim (i obecnym teraz) mężczyzną, po roku chodzenia ze sobą postanowiłam z nim spróbować, SEX BYŁ CUUUDOWNY! :D jak kiedyś sex mnie odpychał tak teraz go uwielbiam ;) po następnych 2 latach wzieliśmy ślub, teraz jesteśmy ze sobą 12 lat i moge powiedzieć, że w końcu jestem w pełni szczęśliwa :) dopasowaliśmy się pod każdym względem :) szczerze powiem, że żałuje, że wtedy z pierwszym chłopakiem nie poszłam do łóżka przed ślubem, nie marnowałabym z nim tyle czasu, a także nie musiałabym przeżywać zdrad w małżeństwie, a potem rozwodu

Gość gość
gośćlilili dziś widać że to facet pisał! seks wyłącznie po ślubie badania naukowe, zadowolenie z małżeństwa, mniej zdrad :D i co na to powiecie

Gość gość
gośćlilili dziś nie prowokuj mnie bo jak znajde milion tematów na kafe jakie jest przekleństwo uprawiania seksu przed ślubem! że wreszcie zrozumiesz, że to prawda!

Gość gość
sorry, jestem kobietą, mówie to co sama doświadczyłam, dla mnie sex po ślubie okazał się kompletną porażką (z resztą nie tylko dla mnie, moje znajome też miały nie miłe doznania) według mnie ludzie powinni spróbować przed ś;lubem, żeby wiedzieć co mogą od siebie oczekiwać, żeby wiedzieli czy się pod tym względem dopasowali, bo potem się okaże że jadna osoba z pary będzie chciała 2 razy dziennie a druga 2 razy w miesiącu, albo jedna z osoba z pary będzie nalegała (tak w moim przypadku) na seks analny i inne ekscesy które dla drugiej osoby będą odpychające niedopasowanie seksualne istnieje, dlatego że ludzie są różni i mają różne upodobania, czy jak twoja dziewczyna będzie lubiła pissing (podnieca ją sikanie na drugą osobę) to czy zgodzisz się na to i będziesz z chęcia dawał jej się obsikiwać? czy jak woja dziewczyna będzie lubiła s-m to czy dasz jej się bić? każdy ma jakieś granice i ludzie powinni względem nich się dobierać

Gość gośćlilili
post z 20:16 jest mój

Gość gość
Co ty pierfdolisz?! Miałam ze 30stu facetóf i wiem co to niedopasofanie seksualne ty zboczony cwelu!

Gość gość
20:20 ha ha ha ha ha :d ha ha ha ha ha :d ha ha ha ha ha :d i się poszczałam...:d

Gość gość
!offerma 2012.03.21 "doszla do wniosku, że nie zgrywacie się w tej kwestii..." to jest jedna z większych i bardziej rozpowszechnionych głupot jakie słyszałem w życiu. droga koleżanko, nie ma czegoś takiego jak "nie zgrywanie się". ewolucja nas "zgrała" tak że każdy facet jest się w stanie "zgrać" z każdą kobietą. i dotyczy to samców i samiczek wszystkich gatunków, nie tylko człowieka. w "dzisiejszych czasach" (jak to mówią) ze świecą szukać pary która przed ślubem się nie "wypróbowała". a mimo wszystko, mimo tych "prób" i "zgrywania" rozwodów najwięcej w historii. więc jak widać nie za bardzo to "zgrywanie się" pomaga. 000 post offermy z 2012 roku

Gość gość
Seks po slubie zalosne.... Nie mowie zeby spac z kazdym, ale seks mimo wszystko jest najwieksza forma wyrazu uczuc i jest cudowny kiedy ludzie sie kochaja. A z czekaniem do slubu to troche slabe, nie wiadomo co czlowieka czeka, stres niedopasowanie. Chcesz dziewice idz uwiedz 17, wsrod takich znajdziesz dziewice jeszcze. Ja pamietam ze moj pierwszy raz nie byl fajny. Bolalo i byl wstyd. Nie wyobrazam sobie czekac do slubu nie wiedzac jak to jest.

Gość gość
gość dziś seks a miłość to dwie różne sprawy a miłość jest najważniejsza! gość dziś Kolejna panna która bzdury powiela nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne "Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę""

Gość gość
gość dziś Tutaj jest wszystko ładnie wytłumaczone drastyczna liczba zdrad i rozwodów kto wytłumaczy dlaczego tak się dzieje? główny powód próby, rozwiązłość seksualna, obojga musi trzymać cnotę do ślubu. Badania naukowe wszędzie gadają seks po ślubie gwarancja trwałego, świetnego związku.

Gość gość
Poczytaj ile kobiet, które straciły dziewictwo po ślubie zdradza męża. Ciekawość, jak jest z innym.

Gość gość
gość dziś Duża mniejszość poczytaj sobie ile zdradza mężczyzn w małżeństwie? 50% plaga to wina seksu i rozwiązłości seksualnej.

Gość gość
Zobacz ile rozwodów u młodych par? plaga istna! to wina seksu przedmałżeńskiego i rozwiązłości seksualnej :) tylko dziewica, prawictwo do ślubu daje gwarancja trwałego i świetnego związku.

Gość gość
Jaki Ty jesteś psychiczny, dla Ciebie już nie ma szans. Idź szukaj tej dziewicy i żyjcie sobie razem.

Gość gość
gość dziś psychiczna to ty jestes nie trzymając cnoty! badania naukowe, zdrady, rozwiązłość seksualne to powoduje do zdrad, zmniejsza szanse na trwałość związku!

Gość gość
właśnie dlatego sama sobie błone przebiła i wmawiam facetom, że już kilku miałam, w ten sposób pozbędę sie takich pustych idiotów i fetyszystów błon

Gość gość
gość dziś debilko dalej jesteś dziewicą hahaha nic ci nie da brak błony

Gość gość
a jaki facet to wie, no powiedz mi, który? :D faceci są tak głupi, że jak nie zobaczą krwi, a kobieta nie poczuje bólu to uwierzą :P

Gość gość
a to coś złego że facet chce kobietę która nigdy nie uprawiała seksu? ja nie widze w tym nic złego! i wiele kobiet pewnie też