Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzić?

Polecane posty

Gość gość

Czy pomoże mi ktoś zrozumieć tą sytuację? Byłam w pewnej relacji i prawdopodobnie się już zakończyła ale ja tego nie odczuwam bo brakuje tutaj wyjaśnień, a ja mam się domyślać wszystkiego? Chciałabym się dowiedzieć o co tu właściwie chodziło. Nic nie jest dopowiedziane na tyle aby być pewnym jakichkolwiek prawdziwych emocji. Nie chce się wciąż domyślać. Po za tym ta relacja jest niepewna, opiera się na domyślaniu, brak w tym wszystkim zaufania i jakiejkolwiek stabilności emocjonalnej. Nie wiem czy on chociaż mnie lubił, czy tylko sobie żartował. Raz mówił "lubię cię"a potem, że tylko żartuje. Ja naprawdę go lubiłam a po akcji z "obsmarowaniem" to straciłam do niego zaufanie. I już nie wiem co jest prawdą a co nie. Teraz jest mi ciężko w cokolwiek uwierzyć. Powiedział też ,że zbiera dowody, zbroi się i ma zamiar rozpętać III wojnę światową. Obawiam się najgorszego, że znowu będzie akcja. W dodatku myślę, że zaangażował w to swoich kolegów i oni też się temu przyglądają i wiedzą o wszystkim. W takiej relacji nikt normalny by nie wytrzymał. Co mam o tym myśleć, czy da się tą sytuację rozwiązać w lepszy sposób aby nikt nie ucierpiał?

Gość gość
już się chyba nie dowiem o co w tym chodziło, może lepiej nie wiedzieć, potraktować jako niewyjaśnioną sprawę :-/

Gość gość
pewnie posypią się komentarze, hejty :-(

Gość gość
poderznij mu gardlo, wiekuisty spokoj

Gość gość
Wtf? Ile wy macie lat? 15? Koleś ewidentnie robi sobie z ciebie jaja a ty mimo to chcesz nadal chcesz przy nim trwać? On ciśnie z ciebie bekę a ty zamiast go olać i zerwać kontakt to chcesz z nim być? Olej typa i przestań się z nim zadawać, przestań się z nim w ogóle kontaktować w jakikolwiek sposób. I tyle.

Gość gość
no i tak zrobię, nic już nie napiszę ale musiałam to akurat napisać , więc jednak beka z tego JEST I BĘDZIE, dzięki że mi to uświadomiłeś, koniec z tym raz na zawsze!!!

Gość gość
a i jeszcze jedno niech przestanie śledzić mojego kompa, mam tego dosyć!!!