Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam. Jak kupujecie sobie nowe ciuchy mając w domu niemowlaka?

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem zakupoholiczką, poprostu zastanawia mnie taka kwestia co zrobić, gdy będę potrzebowała kupić sobie nowy ciuch bo przykładowo rozlecą mi się buty, a mam w domu malutkie kilkutygodniowe dziecko. Przecież nie zostawie takiego maleństwa pod opieką, bo karmie piersią, a z dzieckiem też nie będę jeździć po galeriach, bo to dla niego nie jest dobre. Drogie mamusie jak wy sobie radziłyście?

Gość gość
????Serio pytasz???A słyszałaś o mężu/partnerze/ojcu dziecka???Albo na te dwie,trzy godzinki zostawiasz dziecko z tatusiem albo jedziecie razem,on pilnuje dziecka a ty przymierzasz.

Gość gość
z dzieckiem czy bez, większość ciuchów i butów kupuję przez net, duża oszczędność czasu

Gość gość
serio pytasz pytajacej?? przeciez napisala, ze "jezdzic po galeriach", a ty myslisz , ze jej na gacie, glupie trzy godziny wystarcza?? a co dopiero kiecka?? toz to kilka dni nie wyjetych

Gość gość
Hmm... Nie byłam nigdy w aż tak pilnej potrzebie, ale raczej jeździłam wszędzie z dzieckiem. Może nie od razu do galerii, ale np. do mniejszych sklepików. Choć z drugiej strony w galeriach są pokoje dla mam z dzieckiem i można tam nakarmić. Trudniejsze są zakupy ze starszym niemowlęciem czy np. dwulatkiem. Internet to też dobre rozwiązanie. Poza tym zauważyłam, że kupując z dzieckiem znacznie mniej wybrzydzam i oszczędzam czas;-)

Gość gość
Juz Ci mówię :) buty kupiłam wcześniej bo nie lubię przez net. Ciuchy przez internet. Dla mnie zakupy z dzieckiem to męka. Starsza córka ma 6 lat już i na zakupy jej nie zabieram bo ona się nudzi a ja denerwuje i tyle. Teraz możesz kupić i oddać wszystko bez problemu

Gość gość
Ja też mam niemowlę i od kiedy miała 4tyg zabieram córkę wszędzie ze sobą... Też karmie piersią i razie jak Kinga na zakupach zapragnie cycucha to idę z nią do auta nakarmie i jeżeli dalej zaśnie to idę dalej na zakupy... Faktem jest że wszystko robię z zegarkiem na ręku ale trzeba sobie radzić

Gość gość
Z dzieckiem. Starałam się iść w porze drzemki małego. W galeriach handlowych są pokoje dla mam i tam można dziecko nakarmić i przebrać. Budkę zawsze zaslaniam pieluszka by nie razie go światło i było mniej bodźców

Gość gość
A wy same macie te dzieci czy z kims? :D Ja zawsze jak jadę na zakupy dla siebie to zostawiam córkę z mężem i po kłopocie. Nie latam jak głupia z językiem na wierzchu i z zegarkiem w ręku.

Gość gość
Moja mala w dzien je co 3h wiec raczej wyrabiam sie spokojnie z zakupami mieszkam w miescie sklepy sa blisko zawsze moge dokończyć zakupy nastepnego dnia

Gość gość
Moja córa była antybutelkowa, więc nie mogłam jej zostawić. Ale na zakupy jeździliśmy całą rodziną, aby chociaż wózka ktoś popilnował.