Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od jakiego wieku osobny talerzyk na weselu?

Polecane posty

Gość gość

Organizuje wesele. Poradzcie, od ktorego wieku daje sie dzieciom osobny talerz i miejsce przy stole?

Gość gość
Pracujebw domu przyjec do 3 latbzadarmo, 3-6 lat poliwa ceny powyzej 6 lat normalna cena

Gość gość
Od 18 lat, a najlepiej to od momentu, gdy dziecko wyprowadza się z domu i zaczyna samo utrzymywać. Małolaty młodsze niż 18 lat to razem z rodzicami moim zdaniem.

Gość gość
Takie warunki ustala chyba lokal, w którym urządzasz wesele?

Gość gość
Chodzi mi o osobne miejsce przy stole. Bede miec sporo dzieci na weselu

Gość gość
Jeżeli jest sporo dzieci to moim zdaniem fajnym rozwiązaniem jest oddzielny stolik dla nich - nie muszą się nudzić przy dorosłych i są we własnym gronie.

Gość gość
To ja od domu przyjec. Rodzice 3 latkoe i starszych moga byc oburzeni za brak miejsca przy stole. Powinno dla dziecka juz byc miejsce/talerzyk.

Gość gość
Dzieki dziewczyny:)

Gość gość
To ja od domu przyjec. Polecam- pomysl o animatorze- taki klaun ci zabawi dzieci jak bedzie ich duzo. Wszyscy ridzice to chwala- bo moga sie spokojnie bawic, a dzieci sa zabawione. Przy koszcie wesela np 20000 warto za to dac 500 bo rodzice beda wdzieczni/ zachwyceni. Polecam.

Gość gość
Ti ja od domu przyjec. Super sprawa bylo os tatnio wesele inw wc dalinkoszyczek- rajstopy zapasiwe, antyoerspirant, wsowki, lakier tablerki p/bolowe perfum tamponybpodpaski, wszyscy chwalili, polecam

Gość gość
Od kiedy dziecko siedzi i je samodzielnie, zwykle 2-3 lata. Gdyby ktoś mnie zapraszał z dzieckiem, dajmy na to- pięcioletnim i miałabym go na kolanach karmić obiadem ze swojego talerza, to poczułabym się mocno zlekceważona. Osobny stolik jest fajny ale raczej dla dzieciaków ok. 7-13 lat, mniejsze dzieci lepiej mieć pod kontrolą, starsze wolą już być z dorosłymi. Dopytaj też na sali, tam gdzie moja siostra robiła wesele były krzesełka dla dzieci (sala na co dzień funkcjonowała jako hotelowa restauracja) i dla takich najmłodszych dzieci takie krzesełka zapewniono.

Gość gość
dziekuję, fajne pomysły :)

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 00:16. Byłam na weselu z oddzielnym stołem dla dzieci, syn miał wtedy 5 lat i za bardzo nie chciał tam siedzieć, chociaż był z kuzynem.