Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba tepić wszystkie kobiety które uprawiały seks przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

jak tak można robić? nie szanować ciała? wiadomo że nie skończy na jednym partnerze? jak można uprawiać SEKS po kimś? to jakiś zużyty pojemnik fuuuu odruchy wymiotne mam na ta myśl

Niech zgadnę... jesteś wyznawcą pedofila i gwałciciela dzieci Mahometa?

Gość gość
głupkowate te prowokacje powinnaś się bardziej postarać ;)

Gość gość
slub to przezytek!!! seks to czysta PRZYJEMNOSC!!! tylko idiota i niedorozwoj sobie tego odmawia!! dziewczyny nie traccie czacu, tracenie dziewictwa w 99% boli, ale szybko ise o tym zapomina i pozniej to tylko czysta rozkosz!!!

Gość gość
Moźesz tępić szczury w piwnicy. To już nudne z tymi prowokacjami. Weź leki albo wymyśl coś nowego.

Gość gość
gość dziś u ciebie kieruje egoizm dlatego takie panny pójdą do piekła :) miłość jest najważniejsza seks to bardzo mały dodatek do miłość

Gość gość
Trzeba wytępić wszystkich facetów uprawiających seks przed ślubem. Poodcinac im fiuty żeby już żadnej dziewicy nie zbałamucił. Od tych bez fihta a fujj z daleka kara za grzechy.

Gość gość
A ja sie zgadzam. Ja np po 15 latach oszczędzania kupiłem w 95 roku samochód. I chociaż miałem prawko to nie jeździłem niczym innym wcześniej. I uważam jak ktoś sprzedaje i kupuje inne i to jeszcze używane że to okropne. Ja mam jeden samochód od 21 lat i nie zamierzam go sprzedać i jeździć innym. Poza tym jak słyszę jak ludzie mają przebiegi po sto tysięcy km? Gdzie Wy jeździcie? Za granicę? Mam 21 lat auto i mam 36tys przebieg. I nie wyjeżdżam do Niemiec ani nigdzie indziej tylko tak jak każdy na zakupy albo do sklepu. Pozdrawiam i jeszcze dodam że nie wierzcie że w gazie jest lepiej bo jak auto było wyprodukowane na benzynę to powinno tak a te wszystkie tuningi na gaz to dla szpanu ale to nie jest fajne.