Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak bez prawka

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam byc z takim? Jestesmy ze soba poltorej roku. Nigdzie jeszcze mnie nie zabral, tylko pare razy na impreze. Bo tak naprawde to nigdzie mnie nie zabierze bez prawka i sanochodu. On ma 23 lata probowal zdawac egzamin ale nie zdal i odpuscil pol roku juz nie probuje. Czesto mi cos kupuje na poczatku naszych spotkan to byly czesto kwiaty, bransoletke srebrna, kolczyki, naszyjnik ostatnio sweterek tylko Nie potrafi rozporzadzac kasa wystarczy tygodniowa wyplata a niedziela i juz kasy nie ma na zycie, ma poza tym dlugi u kolegow. Mieszka sam. Najlepsze jest to ze on zdaje sobie z tego sprawe ze zle robi, ale dalej sie nie nauczyl. Moja mama go bardzo lubiala na poczatku a teraz chyba nie bardzo jak dowiedziala sie jaki jest niezaradny zyciowo i powiedziala ze mlody facet bez prawka to dziad. Bardzo go kocham ale wien ze moja mama ma racje, jak wiazac z kims takim przyszlosc?

Gość gość
Jezeli sie kochacie to nic nie stoi na przeszkodzie to ze nie ma prawka to moze kiedys to dokonczyc. Mieszka sam wiec to jest zrozumiale ze moze sobie nie radzic

Gość gość
a ty masz prawko? bo jesli tak to ja na twoim miejscu zostawilabym go i rozejrzała sie za takim co też ma prawko :) po c****j masz się urzerać z lamusem bez prawka. Bierz sobie takie z twojej ligi z którym masz najwięcej wspólnego nie jakiegoś żałosnego fagasa :)

Gość gość
A to autobusy/pociągi nie kursują już? Rowery też istnieja, a na skuter też nie trzeba prawka.

Gość gość
a ty masz prawko? bo jesli tak to ja na twoim miejscu zostawilabym go i rozejrzała sie za takim co też ma prawko usmiech.gif po c****j masz się urzerać z lamusem bez prawka. Bierz sobie takie z twojej ligi z którym masz najwięcej wspólnego nie jakiegoś żałosnego fagasa usmiech.gif xxx Co za j****a kretynka. Od kiedy kobiety sobie biorą facetów na swoim poziomie ? Często wyżej mierzą, kobieta o wyglądzie 3-10 chcę faceta 10-10. A lamusem to jesteś ty, skoro nazywasz tak faceta bez prawka. Materialistka p********a.

Gość gość
sama rusz d**e i zdaj prawko to dasz mu motywacje. Jestes zwykla blachara co leci na kase i auto -.- mlody jest, jeszcze sie nauczy rozporzadzac kasa. Albo Ty jestes za glupia zeby go ustawic. Zalosna tepa dzida.