Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w facecie bi

Polecane posty

Gość gość

Hej. Sytuacja jest dość skomplikowana, nie umiem sobie wytłumaczyć pewnych rzeczy. Od około 2 lat jestem zakochana w pewnym mezczyznie, żonatym. Przez ten czas B flirt, komplementy, przypadkowe dotkniecia, przytulenia czy pocałunki w policzek. Mamy świetny kontakt, rozumiemy sie bez slow. Pół roku temu dowiedziałam sie, ze jest biseksualny. Spotyka sie na 99% tylko z facetami. Około miesiąca temu zaczal podejrzewać, ze sie w nim zakochałam i tym samym dziwnie zachowywać-jakby unikać rozmów i trzymał dystans. Oczywiscie nie przyznałam sie do tego. Pytanie, dlaczego tak sie zachowuje i czemu wczesniej był taki "zalotny"? Bo te wszystkie sytuacje troche sie wykluczają. Napisze ktoś swoja opinie?

Ale się porobiło :) Facet chodzi na boki dla przyjemności bez zobowiązań, ale nie chce zostawiać domu, a Tobie robić nadziei :) Uczucia wiążą, zobowiązują i krępują , więc .... po co sobie komplikować.

Gość gość
Uważasz, ze gdybym przekonała go do tego, ze nie jestem w nim zakochana, to byłaby szansa na niezobowiązujący seks?

Gość gość
Up

Gość gość
jak się spotyka z facetami to juz żaden z niego bi....zresztą są badania , ze większość facetów bi nawet jeśli kiedyś naprzemiennie pukało też laski kończy jako geje

Gość gość
ja bym go nie chciala.

Gość gość
Tylko po co w takim razie były te wszystkie elementy flirtu, podrywania itp?

Gość gość
Up