Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cytat kobiety która jest dojrzała i ma dwójkę dzieci przeczytajcie niedziewice

Polecane posty

Gość gość

Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda? Dlatego nie warto uprawiać seksu przed ślubem!

Gość gość
Nie zameznosc i takie sytuacje maja wplyw rozne czynniki. Nie seks przed slubem zdrady byly sa i beda nie ma to nic wspolnego z tym co piszesz. Owszem seks seks i seks ale i w sredniowieczu tez seks seks i seks byl tylko bardziej ukryty. :-)

Gość gość
Racja. Kiedys potrafili sie ze zdradami wiecej kryc.

Gość gość
Seks to seks, bardziej zależy jak człowiek traktuje drugiego człowieka, jeżeli nie szanuje osoby z, która idzie do łóżka to nie szanuje tym samym siebie i nie wymagajmy od takiego człowieka uczuć wyższych.

Gość Taki_jeden_964
Ja mogę uprawiać seks przed ślubem i nie zdradzę. Bardziej faceci którzy wyszli za kłody. Myśleli że pociupciają po ślubie, a tu kicha.

Gość gość
Gdyby to było takie proste, seks po ślubie i super udane małżeństwo do końca życia ale tak nie jest. Oczywiście ma znaczenie czy ludzie do seksu podchodzą jak do zaspokojenia tylko swoich potrzeb czy seks jest dopełnieniem miłości , zwiazku.

Gość gość
Oczywiście mamuśka nie widzi tego, że chłopaków trzeba wychować w pewnych wartościach- szacunek do ludzi, nie bawienie sie cudzymi uczuciami, poczucie odpowiedzialności, itp. Jak tego nie wpoi swoim synusiom, to nawet jak zaliczą seks dopiero po slubie to g...beda mieli a nie związek

Gość gość
Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. a swoją droga wczoraj pancerny sie chwałił, ze od zawsze miał ostry pociąg do młodych panienek, im młodsza tym lepsza. Także z tą moralnośćia to chyba nie całkiem tak jak ci się mamuśko wydaje

Gość gość
gość dziś Zobacz badania naukowe jak nie wierzysz! pierdu pierdu z dopełnieniem miłości jak duża wiekszość jest dla seksu z wami :) zdrad, rozwodów to jest rekordowa liczba? jak to wytłumaczysz?

Gość Taki_jeden_964
Wszystko zależy od człowieka. Myślicie, że ksiądz was pobłogosławi i samo już się ułoży. Każdy będzie cudowny, nikt nie zdradzi, ekstra seks począwszy od nocy poślubnej... a gooowno prawda, całe życie trzeba walczyć ze sobą i swoimi słabościami. Będziecie myśleć, że po ślubie już będzie ekstra to się szybko rozczarujecie. Wtedy dopiero dopada rutyna i szarość. Ps. żeby nie było że popieram seks przed ślubny. Też można bardzo żałować. Nie popieram, ani rozwiązłości seksualnej, ani zdrad, ani aborcji, ale takie pierdy katolicko-oszołomskie nie przemawiają do mnie.

Gość Taki_jeden_964
Zobacz badania naukowe jak nie wierzysz! pierdu pierdu z dopełnieniem miłości jak duża wiekszość jest dla seksu z wami usmiech.gif zdrad, rozwodów to jest rekordowa liczba? jak to wytłumaczysz? xxxxxx Nie wytłumaczę tak jak żadni badacze nie wytłumaczą. Takie mamy czasy, jesteśmy ludźmi i wartości zanikają. Wstrzymujcie się z seksem, ja popieram. Po ślubie też. Lepiej jak mniej dzieci będzie się rodziło. Mamy przeludnienie. Ja nie zamierzam mieć.

Gość gość
zdrad, rozwodów to jest rekordowa liczba? jak to wytłumaczysz? a jak wytłumaczysz to, ze w niby bardzo katolickim i moralnym społeczeństwie przedwojennym rozwodów nie było. Nie i już, kościół nie pozwalał, poza tym religia wszędzie, w szkole, w pracy, wszyscy do kościólka w niedziele, wianki, dziewictwo itp. A jak tylko zaraz po wojnie wprowadzono rozwody to ludzie sie tak tłumnie po nie rzucili , że mało sie nie zadeptali? (są statystyki). Jak wytłumaczysz ze w każdej wiekszej miejscowości było tłum prostytutek, niektóre naprawdę strasznie tanie i było ogromne zapotrzebowanie na ich usługi i burdele?

Gość gośćOna3
Bo seks przed ślubem jest zabroniony tylko kobietom. Mężczyźni przed i po ślubie nie maja żadnych ograniczeń a kobiety tak wychowujące swoje dzieci dokładają cegiełkę do tej hipokryzji.

Gość gość
to też tyczy mężczyzn

Gość gość
Seks zawsze jest zły i grzeszny, nawet po ślubie. Nie róbcie tego nigdy, zwłaszcza że dzieci to sama udręka.