Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psychol sąsiad

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam takie problem. Otóż mieszkam w bloku ostatnio wprowadził sie nowy lokator, który mieszka pode mną. Ostatnimi czasy kiedy idę do pracy otwiera drzwi , w taki sposób że widać tylko kawałek ręki (jakieś 20 cm) i obserwuje jak schodzę. ma otwarte drzwi aż minę jego piętro. Zaznaczam, że również otwiera drzwi jak schodzi moja 12-letnia córka. Co zrobię z takim psycholem. przez pierwsze dni schodziłam z nożem w reku ( w razie co) teraz chodzę z gazem, ale wykańcza mnie to jego zachowanie bo się boję.

Gość gość
UP

Gość gość
A innych też obserwuje? Skąd wie kiedy wychodzisz, czatuje? Pracuje gdzieś? Może poproś kogoś żeby ci towarzyszył następnym razem i zapytaj go dlaczego zawsze jak schodzisz cię obserwuje? A może to ty sobie coś wkręcasz?

Gość gość
Jedna z moich sąsiadek jest chora na schizo i ona co jakiś czas ma takie fazy że podejrzewa ludzi że ją obserwują. Biedna osoba bo sama się męczy ale też denerwująca dla tych którzy stają się obiektem jej urojeń. Niestety teraz takich osób z zaburzeniami jest bardzo dużo. Zdrowie społeczeństwa siada.

Gość gość
nie wiem skąd wie kiedy wychodzę, może słyszy jak odkluczam drzwi. Nie wkręcam sobie i tylko otwiera jak ja schodzę albo córka.