Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanna

Dzień Matki już blisko!

Polecane posty

Gość gość
Ja wykupiłam mamie voucher do świetnego hotelu - http://www.palaczakow.pl/ . Myślę, że takie wczasy to super prezent i wiem, że jej się spodoba. :)

Gość gość
A ja kupie znicz .

Gość gość
A ja jestem ponad modą i rzygam na reklamy. Rodzinie powiedziałam że proszę o pieniądze na jazdę konną lub bak paliwa żeby sobie pojechać samej, dokąd mi się podoba. Może być też Air Soft Gun, jakaś strzelnica czy coś podobnego. :))) Ale jak znam życie, dostanę kwiatek - czego nienawidzę i laurkę (nie wiem co z nimi robić).

Gość gość
I przypomniałam sobie: na Dzień Matki przyjdzie, nieopłacony jeszcze, prezent dla dziecka na Dzień Dziecka. Czyli... samo życie. :D

Gość tekla62
Na dzień matki warto kupić coś wyjątkowego. Zerknij sobie na oferty na: https://mygiftdna.pl/Prezent-Na-Dzien-Matki . Mają tam bardzo fajne propozycje godne uwagi, które warto zakupić właśnie mamie. Ja tam zawsze znajduje wiele ciekawych nowości. Szybko i tanio.

Gość gość
moja mama zawsze żartobliwie powtarzała "na dzień matki wszystko tylko nie kwiatki" Chodziło o to oczywiście, że to zbędne wydawania pieniędzy. W tym roku z siostrą zrobiłyśmy zrzutę i zawiozłyśmy ją do Ciechocinka do hotelu Abidar ze spa. Na miejscu okazało się, że w cenie noclegu oferują darmowe korzystanie z sauny i jacuzzi więc była miła niespodzianka. Mama po powrocie łzy w oczach ze szczęścia itp :P