Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Truskawka

Szukam telefonu, kto się zna i pomoże?

Polecane posty

Ostatnie pare lat korzystałam tylko z Iphone'ów. No i zawsze byłam raczej zadowolona, jednak teraz mam albo jakiś trefny egzemplarz albo po prostu apple jest do d**y. Teraz chciałabym spróbować z jakimś innym, myślicie, że w ogóle można z pozytywnym skutkiem przenieść się z prostoty Iphone na jakikolwiek inny telefon? I na jaki? Chcę niezawodny, wygodny w użyciu telefon. Nie wieszający się bezpodstawnie. Nie gram w żadne gry, nie pobieram tysiąca aplikacji. Co byście mi doradzili? Jest jakiś absolutny Nr.1 na rynku? Czy jednak ciężko się przesiąść z Iphone na cokolwiek innego? (a i takie opinie słyszałam) Szukam nowego telefonu, cena obojętnie byleby był jej wart ;)

Gość gość
Polecam Samsung Galaxy J7.Ja mam i jestem zadowolona.System android 6.W Polsce od kwietnia.Nie jest aż taki drogi,kosztuje 1.300 zl.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
ta, to radze uwazac na aktualizacje systemu. mialam androida 6.0, bateria 2-4 dni trzymala. zainstalowalam aktualizacje do 6.1 i bum, bateria trzyma 1 dzien. masakra, juz nigdy wiecej nie bede automatycznie akceptowac aktualizacji. teraz mam problem bo nie widze w moim telefonie opcji powrotu do ust. fabrycznych, a mam motorole 3 gen. nie wiem czy nie skonczy sie na wizycie w jakims komisie zeby mi to jakos odkrecili. jak sie da. jesli telefon dobrze chodzi i dlugo bateria trzyma to lepiej nie instalowac aktualizacji. niech ich szlag trafi :/

ja mam teraz iphone6 i to co się z nim dzieje jest więcej niż irytujące. Bateria potrafi mi przeskoczyć np z 50% na 37% lub z tych 37 przeskoczy mi na 14% Do tego często nie mogę wykonać połączenia a gdy klikam spróbuj ponownie telefon się wiesza. Do mnie też czasem ciężko się dodzwonić, albo słabo słychać, zawsze coś. Do tego dotyk działa jak mu się zechce. Chciałabym z czystej ciekawości wypróbować coś innego, ale nie gorszego, wiadomo jak zmieniać to na lepsze. Co myślicie o Samsungu Galaxy s7 ?

Gość gość
kolega ma samsunga galaxy s4, pomimo ogladania na nim filmow i grania w gry zawsze mu kilka dni wytrzyma. tylko nie wiem jaka wersje androida ma zainstalowana. takze samsungi dobre sa, ale mi nie odpowiadaja ich cukierkowe kolory, zbyt przeslodzone :/ moze sony xperia Z3 compact jak cie stac?

Gość _Truskawka
Napisz prosze cos więcej o Sony xperia jak wypada w porównaniu do iphone6 bo najbardziej obawiam sie, ze bede tęsknić za Apple czego bym nie chciała bo wad ich telefony maja mnóstwo

Gość gość
A310F albo A510F (większy) - piękne telefony (trzeba zobaczyć na żywo) dla eleganckiej pani i tańsze niż flagowce.

Gość gość
ładne wizualnie samsungi A3/A5 ale nie rozumiem fanow amoledow -rajcuja was cukierkowe kolory. przeciez one sa tak nierzeczywiste, ze az sie rzy.gac chce, dlatego niestety skreslam je na wstepie

Gość gość
Tak rajcują nas cukierkowe kolory.Potwierdzam samsung A3,A5. wersja z ubieglego roku juz można tanio dostac i sa warte swej ceny.

Gość gość
ta, to chyba tylko kobietom moze sie podobac taka przeslodzona kolorystyka :D walaca po oczach :D brakuje tylko linku do sferisa :)

Gość gość
Mam a5 i nie widze żadnych cukierkowych kolorów,normalne jak w kazdym dotychczasowym jakie miałem różnych firm.Aha jestem facetem.

Gość gość
coś ty porowniaj z sony albo motorola g. oba maja bardziej naturalne odwzorowanie kolorow

Ludzie ja tu nie o kolorach cukierkowych a o telefonach! :) Ja bede porównywać do iPhone, całkiem możliwe ze samsungi maja inny wyświetlacz, mocniejszy kontrast? Jesli telefon funkcjonuje jak trzeba i sie nie wiesza mimo braku gier i bezużytecznych aplikacji to nawet cukierkowe kolory przełknę ;)

A i jeszcze cos Samsung A5 bardzo ładny i całkiem na poziomie jesli przyrównać do ajfona ale jednak chyba juz za stary model

Gość gość
a Iphone SE? w ogóle na www.komorkomat.pl masz porównywarkę telefonów, może skorzystasz

Gość gość
Ja miałam różne modele telefonów i z większości byłam bardzo zadowolona. teraz kupiłam na digitalmobiles.pl bardzo fajnego samsunga i powiem ci, że może właśnie jakiś samsung byłby dla ciebie dobry?

Gość sagar
Mam alcatela idol 4 i szczerze każdemu polecam. ładny z wyglądu i ma bardzo dobrą specyfikację. Zdjęcia robi spoko, i ma niewiarygodnie dobry dźwięk. ubogacony jest też w gratisy. W zestawie są słuchawki jbl, folia ochronna, etui i gogle vr.

Gość gość
wybierz my penis touch one