Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca a zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim:)Jestem rozzalona,zniechecona,sfrustrowana..stad chyba ten post.Jestem stuardesa na znanyc liniach lotniczych,niestety zwiazek mi sie wali.Poprzedni zreszta tez nie nalezal do udanych.Czesto nie ma mnie w domu,ale taki mam rodzaj pracy,co z poczatku partnerom jakos nie przeszkadza,pozniej owszem.Chyba nie mam szczescia w milosci,bo nie mozna miec wszystkiego naraz chyba:-/.Zostaje samotnosc i realizacja zawodowa.

Gość gość
a nie probowalas z jakims przystojnym pilotem. oni chyba dobrze zarabiaja? tylko czy z nimi nie jest tak jak z marynarzami - w kazdym porcie inna panienka? :)

Gość gość
sa przystojni i niestety zajeci:)Mnie przelotny romans nie interesuje.Poza tym dwoje identyczny tryb pracy?Ktos musi byc w domu,nakarmic kota,ugotowac obiad:D

Gość gość
oj tam, nie kazdy jest na pewno zajety, nie chce mi sie wierzyc. chocby taki Lubitz Andreas - wolny był z tego co mi sie wydaje. tylko kwestia taka, ze nie kazdy lubuje sie w psychopatach..

Gość gość
ludzie nie nie rodza sie psychopatami,nabywaja ten defekt z roznych powodow,szczegolnie ze stresu,z ktorym niestety niekiedy ciezko sobie poradzic.Pracuje na codzien w takich warunkach i musze sobie radzic.Ktos,kto nie ma z tym kontaktu,nie zrozumie,a jedynie ocenia.

Gość gość
Też bym się bał że runiesz na ziemie albo ruskie zeszczelom jak tupolewa. Nie przespał bym nocy nie myśląc o tym.

Gość gość
Ja o tym nie mysle,bo inaczej nie moglabym pracowac.To tak samo,jak wsiadajac za kierownice samochodu,prawdopodobienstwo wypadku 10krotnie prawdobodobna,a wypadek tam w chmurach jest jak wygrana w totolotek:)

Gość gość
podziwiam, ja raz ze sie boj latac i nigdy nie wsiade na poklad samolotu, a dwa -tak jak ktos pisal - katastrofy i tu owszem, statystycznie mniej wypadkow w powietrzu, ale jesli juz do niego dojdzie to skutki sa definitywne...a w takim zdarzeniu komunikacyjnym na drodze jeszcze jakies szanse sa.. no i meczaca prace masz dla organizmu, nogi zatory i te sprawy.