Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 26 letnia mama

stare mamy 30 plus pochwalcie się

Polecane posty

Gość gość 26 letnia mama

co takiego osiągnęłyście? macie wymarzonego księcia na białym koniu ? macie wymarzona pracę i super zarobki ? macie ukończone trudne studia ? wyszalałyście się ? zwiedziłyście świat ? macie dom ?

Gość gość
książę jest -syn :P praca i zarobki są trudnych studiów nie ma,średnie i kilka tytułów technika nie wyszalałam się ,dziecko urodziłam tuz po maturze świata nie zwiedziłam domu nie mam ,mam swoje m

Gość gość
zostałam mamą w wieku 29,5 roku Mam dobrego męża który gotuje obiady , mam fajną pracę i dość dobre zarobki jak nasze małe miasteczko tak mam ukończone trudne studia, tak imprezy i dyskoteki były :) świata mało widziałam ale może jeszcze pozwiedzamy z dzieckiem dom w budowie , trochę pomagają rodzice , potem mam nadzieje pomoże bank

Gość gość
30 letnia mama jest stara, nie to co zaledwie 4 (3?) latka młodsza frustratka forumowa :D

Gość gość
A ja jestem nawet lepsza, bo urodziłam w wieku 24, ha! I cię biję na głowę;-) Kurczę, ale za to drugie po 30- tce, to nie wiem gdzie się kwalifikuję - do młodo- starych chyba:-) Pozdrawiam wszystkie mamy- młode, stare i średnie:-):-):-)

Gość gość
Urodzilam dziecko w wieku 36 lat jako baaardzo stara mama ;) :D Ksiecia nie mam (bo ksiecia nie szukalam :P ), ale mam przy boku przyzwoitego, kocahengo i kochajacego faceta (od 25 lat ten sam :) ) .... Mam wymarzona prace i calkiem przyzwoite zarobki. Mam dwa fakultety (jeden w Polsce, drugi, kierunek techniczny za granica) Wyszalalam sie (oj wyszalalam ;) ) i zwiedzilam pol swiata. Mam wlasne mieszkanie (juz nie banku :P ) Kocham swoje zycie !! :)

Gość gość
Księcia nie mam, ale mam świetnego i kochającego męża. Mam pewną pracę, i całkiem przyzwoite zarobki. Studia ukończyłam, ale nie były one wyjątkowo trudne, mimo że uczelnia państwowa. Wyszalałam się, zwiedzałam świat i mam mieszkanie, planujemy za jakiś czas się budować. A ja jestem ciekawa co autorka takiego osiągnęła, że tak próbuje dopiec starszym od siebie:P

Gość gość
Mama po 30 to ja Ukonczyłam ciezkie studia techniczne pracuje jako kierownik budowy bo uprawnienia budowlane tez zdobylam, projektowe uprawnienia tez mam ale Ty mamo 26 letnia pewnie i tak nie wiesz o co chodzi. Zwiedzialam cala Europe, w planach mam Azje zwiedzic ale dziecko male 2 lata Wyszlam sie, z mezem tez sie soba nacieszylismy bo sami bylismy 6 lat po slubie i razeme jezdzilismy po swiecie. Maz tez inzynier takze na kase nie narzekam. Wiem ze wiele by mnie ominelo jakbym zostala mama po 25 roku zycia czyli odrazu po slubie.

Gość gość
Jestes jakas zakompleksiona ze zakladasz takie temty 26letnia matko. Co Ci do tego kto kiedy zdecydowal sie na dziecko.

Gość gość
Stara mama po 30 to ja :) wyszalałam się za wszystkie czasy, oj to były imprezy. Studia średnio trudne, pracowałam w zawodzie w Polsce i dwóch krajach europejskich oraz w Azji. Zwiedziłam świat. A męża poznałam w wieku 29lat, po roku ślub, po 8 miesiącach od ślubu dziecko 1, aktualnie 4 miesiące po porodzie w drugiej ciąży, jak dobrze pójdzie to trzecie dziecko za rok. Tak tak wiem, co rok to prorok, ale u nas wszystko na wariackich papierach, a oboje marzymy o dużej rodzince. Dom już kończy się budować. Na razie na macierzyńskim jestem, ale po zakończeniu etapu ciąż i odchowaniu dzieciaczków wracam do swojej działalności i kontynuuję pracę w zawodzie. Praca w domu, tłumaczę dokumentację medyczną, więc czas na dom i na pracę będzie. A mój mąż to nie księciunio tylko odpowiedzialnym, dorosły facet.

Gość gość
co takiego osiągnęłyście? macie wymarzonego księcia na białym koniu ? macie wymarzona pracę i super zarobki ? macie ukończone trudne studia ? wyszalałyście się ? zwiedziłyście świat ? macie dom ? no cóż, jestem adwokatem, od niedawna własna kancelaria i dodatkowo kilka umów dot.współpracy z firmami i jednym urzędem. Zarobki bardzo przyzwoite, mąż -jak dla mnie idealny, oczytany, na poziomie, troskliwy, też po aplikacji. Mieszkanie 4 pokoje w apartamentowcu i domek na wsi. Kilka wyjazdów za granicę, ale bez przesady, jakoś mnie nie ciągnęło . Nigdy nie imprezowałam, albo się uczyłam, albo już się uczyłam i pracowałam. 34 lata, jedno dziecko 1,5 roku. Wystarczy?