Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO POWIECIE NA TAKIEGO SEATA? WYRWE PANNE?

Polecane posty

Gość gość
brzydki, tylko 3 drzwiowy - jak bedziesz foteliki mocowac jak zaciazy, srodek kiepski.

Gość gość
jako niunia 10/10 powiem ci szczerze ze przod jest spoko, a reszta tak sobie :D

Gość gość
wlasnie na trzeciej focie gdzie widać od tyłu z tymi fajnymi felgami wygląda super, te seaty wlsanie przody miały zjepane, tył za to fajny, kolejna generacja seata na odwrót, przód całkiem całkiem ale tył totalnie zjepany

Gość Antychrys
Wyrwiesz i to nie jedną. Ogólnie seaty są bardzo dobrymi technicznie samochodami, jednak te najlepsze są z roku 2000 i 1998 i poniżej. Jeżeli kobiety znały by się na autach i koleś podjechał by seatem Toledo lub Cordoba to mają jak w banku dużą przejechana ilość kilometrów i komfort jazdy pomimo wieku. Dobrym wypustem był pierwszy seat Leon.

Gość gość
jako niunia 10/10 powiem----a jak wyglądasz tylko nie pisz ze jak modelka bo modelki często są szczytem nieatrakcyjności

Gość hotcumshot
Jak chcesz laski wyrywać to tylko bmw pomysl o e 46 albo Mercedes clk200 lub 230 zgazowany

Gość gość
pisał że do max 15 tysięcy to raz.. a dwa ten qashai już ma ćwierć miliona km nalatane i jeszcze 30 koła za to coś chcą, do 300tys dojeździsz i można wywalić

Gość hotcumshot
A ty ile masz lat no stary ibiza taką moją matka jeździ laguna proszę auto dla starych dziadków a nissan no wpisałeś że do 15 tyś ale coś mi się wydaję że ta ibiza twoja zalozyłes alu felge o chcesz opinii czy laski poderwiesz na tego szkuta ja mam. Mg zr 160 i na tą furę lecą dopiero

Gość gość
do 300tys dojeździsz i można wywalić co ty pierrtolisz, sa takie modele aut, ze i pól mln przejedziesz bez generaln. remontu. xx ja lece tylko na SUVy - takimi bieda nie jezdzi, sorry ale BMW to wies

Gość gość
ale nie ma żadnych fajnych celic czy hundajów coupe w tej kasce i do 2.0 a ja nie chcesz z silnikiem v6 2.7l tak jak są w coupe bo to pali jak smok a poza tym celica mi sie wizualnie nie podoba, tył ma zjepany hyundai lepszy ale też nie ma jakiegoś fajnego, wszystko tandetne na tandetnych felgach, kiedyś widziałem jednego super był ale wlasnie silnik 2,7