Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KsiazeKrzysiu

obad (foto))

Polecane posty

Staram sie olewac :) tez lubie suszone owoce :)

Gość gość
Namysłów, dziś w programie suszone jabłka i gruszki. Co wybierasz? ;) Miałam też morele, ale poszły do kurczaka "po marokańsku".

Gość gość
Jeszcze kucharzyny brakuje do tych waszych pogadanek gastronomicznych:o🖐️

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Przepis jest bardzo prosty. :) Smażysz kurczaka, czerwoną cebulę, marchew, żółtą i czerwoną paprykę oraz cukinię. Wszystko ląduje w jednym garze, dodajesz suszone morele, sól, pieprz, cynamon, kolendrę (najlepiej świeżą, ewentualnie może być suszona lub natka pietruszki, jeśli wolisz) i dusisz wszystko razem ok. 10 minut. Tradycyjnie podaje się to z kaszą couscous, ale ja wolę bulgur. Zdrowsza jest. Quinoa też się nadaje, wypróbowałam.

To prawda niby pisze sie ze wchodzi sie tu dla rozrywki ale to jest bzdura totalna .. to jest nalog jak palenie fajek itp

Gość gość
Tu i tak same odpady siedzą, tu nie ma nikogo normalnego, każdy albo jest życiowym przegrańcem albo ma coś nie tak z ciałem albo z psychiką

Gość gość
Kurde, też muszę obsiać kilka doniczek. Nie próbowałam z jaglaną, ale myślę, że każda kasza się nada. Mój mąż uwielbia to danie, bo kolorowe i pożywne ( w końcu chłop musi mieć paszę objętościową na obiad, nawet jeśli pracuje umysłowo :D).

16:48 najlepiej kupic sadzonki ze szkolki bo te z marketu sie nie nadaja do uprawy ;) rozmaryn dziele na galazki i zamrazam a potem klade na kurczaka albo na schab lub inne mieso przed pieczeniem.aromat zostaje a nie ma tych lisci wszedzie na miesie czego nie lubie. ;))) Pati tylko wariaci są cos warci haha Ok dziewczeta musze spadac. Do nastepnego <3

Gość gość
Magda coś czuje że niedługo bedziesz nową gwiazdą kafe i prawiki bedą za toba latali