Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego aż tyle jest przypadków ze kobiety się nienawidzą?

Polecane posty

Gość gość

Widać to wszędzie, w pracy prawie każdej jest takie zjawisko, widać to tez w internecie. Faceci aż tak po sobie nie jeżdżą i nie za takie p*****ly za jakie kobiety potrafią się zrec. Kobiety rywalizują między sobą o wszystko, lubią tez podważać wartość życia innych byleby tylko poczuć się lepiej ze swoim. Dlaczego kobiety się nienawidzą - zapraszam do dyskusji.

Gość gość
Można jeszcze dodać konflikty na linii teściowa - synowa o których słyszy się b.czesto a o konfliktach między zięciem a teściem ja osobiście nie słyszę i nie spotkałam się z tym w swoim otoczeniu

Gość gość
Traktujemy się jak rywalki. Taki atawizm.

Gość gość
Ludzie ale chyba juz zeszliśmy z drzew i etapu zwierzyny a w niektórych z was nadal drzemie prymitywna siła. ..

Gość gość
bo kobiety to jednak sooki są :)

Gość gość
Przykro ale tak. Wlasnie am konflikt ze stara panna.

Gość gość
Ja czasami czytam to forum i stwierdzam ze albo ja mam w zyciu takie szczescie albo po prostu inny charakter i postrzeganie swiata. Wiekszosc opisanych tu sytuacji konfliktowych to dla mnie totalna egzotyka albo rzeczy tak glupie i male ze wystarczylo by porozmawiac i same by sie rozwiazaly. Co do tematu- nie potrafie wymyslic nawet jednej osoby ktorej nienawidze. Owszem, sa osoby za ktorymi nie przepadam ale po prostu nie spotykam sie z nimi i nie mam w sobie negatywnych emocji. A jesli jest to ktos z rodziny, to owszem powiem dzien dobry, porozmawiam 5 minut o pogodzie i tyle- zadnego zaglebiania sie w relacje a pozniej obrabiania doopy. Przynajmniej z mojej strony tak to wyglada. Ale nawet ludziom za ktorymi nie przepadam nie zycze zle (a wlasnie z tym kojarzy mi sie nienawisc).