Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moja rodzina pozwala sobie na zbyt wiele w stosunku do mnie

Polecane posty

Gość gość
ale tak, zapomniałam że tam sie nie da ukrucić kontaktów bo oni przepisali ci dom i wszyscy oprócz ciebie sie w sumie wypieli na tą babcie. Sytuacja troche beznadziejna

Gość gość
Ja bym juz dawno bym jej powiedziaa soierdalaj na cmentarz stsra kurwo... I tyle by mnie widziała... Po co ty z nią w ogole sie kontaktujesz, uposledzona jestes czy masochistka i lubisz jak ktos cie kopie? Powiedz mezowi niech ci da raz w tygodniu w miche i juz nie beda ci potrzebne kontakty z ta stara kurwą...

Gość gość
Ja bym juz dawno bym jej powiedziaa soierdalaj na cmentarz stsra k**wo... I tyle by mnie widziała... Po co ty z nią w ogole sie kontaktujesz, uposledzona jestes czy masochistka i lubisz jak ktos cie kopie? Powiedz mezowi niech ci da raz w tygodniu w miche i juz nie beda ci potrzebne kontakty z ta stara k**wą... x To samo jej wcześniej napisałam, ale to jednak typ masochistki i do tego wygodnicki, ja bym na pewno już dziecka nie dała pod opiekę, by nie musieć słuchać piertolamento starej torby.

Gość gość
O co chodzi z tym "powiedz mezowi (...) niech da ci w miche"? Ze ma ja bic? Odbilo Ci?

Gość gość
Autorka jest walnięta. Co chwila zakłada tematy w których się żali na wszystkich, na ojca, ciotkę, babcie męża który niedawno zmarła, siostrę męża, brata męża i szwagierke. Tyle dobrze że jeszcze nic złego o mężu nie pisała.

Gość gość
I jeszcze na ciotkę z którą nie rozmawia bo wzięła jej jabłka z sadu :-D Autorko, jest tam u ciebie ktoś normalny czy tylko ty jedyna święta męczennica?