Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupujecie ubrania???

Polecane posty

Gość gość

dla dziewczynek w wieku szkolnym? Jestem załamana, w sieciówkach same szmaty - a może ja źle szukam? polećcie mi proszę jakieś marki/sklepy... może jakiś polski producent? błagam!

Gość gość
halo? jest tu jakaś mama szkolniaka?

Gość gość
podpowiedzcie proszę

Gość gość
No jak to gdzie? W ciucholandzie oczywiscie! Tam sa ubrania tak sprane, ze nie ma w nich zadnej chemii i tak dobre jakosciowo, ze chodzilo w nich juz kilkoro dzieci :)

Gość gość
Co za problem, malo to sklepow z ubraniami dla dzieci? Co najmniej tyle samo ile dla doroslych. Nie rozumiem, jak to szmaty?

Gość gość
Liche,, brzydkie, albo, dla odmiany, przesadnie eleganckie, takie "na okazje". ja szukam ładnych na co dzień. podpowiedzcie!

Gość gość
sieciówki, sklepy internetowe.

Gość gość
sklep internetowy endo, przesyłka od 100 zł gratis.

Gość gość
a jakieś adresy tych sklepów internetowych? (dziękuję za endo ;)

Gość gość
poproszę :)

Gość gość
Nie znalazlas nic w H&M, C&A, Pepco ? To czego Ty szukasz ????

Gość gość
W H&M jest drogo no chyba, ze wyprzedaz. Mam kilka ciuchow z Pepco, ale szmaty się z nich robia po kilku praniach. Poluje na wyprzedaże w Smyku.

Gość gość
Ja zamawiam w endo, córka 2,5 roku zadowolona, syn 5 lat też. Córka 9 letnia nic dla siebie tam nie znajduje, jej kupuję w reporterze.

Gość gość
Nie narzekaj, czasem i w sieciówkach można znaleźć coś fajnego. Chociaż ostatnio tez się przekonuję, ze warto trochę groszy dołożyć i kupić coś polskiego producenta. Najfajniej jak dobra jakość idzie w parze z niską ceną, dlatego najczęściej kupuję w necie - czy to w outletach, czy na wyprzedażach czy na takich stronach jak https://www.limoda.pl/Produkty/Mama-i-Corka gdzie można dostać ciuszki z czystej bawełny, które nie spiorą się jak te z hm czy c&a. No i najwazniejsze - w lumpach jest strasnzie dużo fajnych ubranek ;) Szczególnie tych niemieckich :P

Gość martasss
Ja pracuję w dużej korporacji z branży farmaceutycznej i na co dzień muszę ubierać się elegancko, raczej klasycznie. Ubrania zwykle kupuję w Butiku Lavend przy Zwierzynieckiej 21 (http://lavend.pl/pl/i/Kontakt/15). Oni specjalizują się w najwyższej jakości ubraniach i dodatkach (buty, torebki) w stylu biznesowym, dzięki czemu w jednym miejscu można skompletować całą garderobę.

Gość gość
Pepco,Textil market, 5,10,15 , Lidl..

Gość gość
Ja bardzo lubię Benettona. Zwłaszcza pod względem chłopięcych ubranek, nie ma porównania z innymi. Świetny wybór i dobra jakość.

Gość gość
Jeśli chodzi o buty, to ja kupuję trampki i buty do szkoły w http://trammpy.pl/. Mają bardzo ładne modele i moje dzieciaki wprost za nimi przepadają. A ja jestem zadowolona, ze mają profilowaną wkładkę, co chroni stopy dzieciaków przed płaskostopiem. Cenowo też świetnie wypadają.

Gość gość
Dla mnie najlepeij w sieci własnie, bo jets wygodniej, nie znosze tłumów, szczególnie latem gdy jets upalnie, http://sukienki.damskie.net/ tu ostatnio kupiłam 2 ładne sukeinki na wesela.

Gość gość
23:28 strasznie droga ma ten użytkownik jak na używki