Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki grill gazowy czy węglowy który zdrowszy

Polecane posty

Gość Monia09
Gazowy dużo zdrowszy. Poza tym ma pełno innych zalet jak np. brak dymu, łatwość rozpalania itp. Sama mam grilla firmy Broil King i jestem bardzo zadowolona. W ogrodzie prezentuje się bardzo dobrze. Bardzo łatwy w obsłudze według mnie same zalety.

Gość gość
Kupiliśmy gazowego i jesteśmy mega zadowoleni

Gość Sinnka
gazowy zdrowszy, ja mam od roku Broil King i szczerze powiedziawszy przy ładnej pogodzie grillujemy prawie cały czas :) no i jedzenie jest o wiele zdrowsze niż na węglowym:)

Gość gość
Ja tam najbardziej jestem za tradycyjnym grillem węglowym i już. Jestem do niego najbardziej przyzwyczajona a oprócz tego ma taki swój niepowtarzalny klimat i najlepiej smakuje z niego jedzenie. Nie są też przy okazji takie drogie swój kupiłam w 4prestige www.4prestige.pl za niecałe 500 złotych także tyle co nic. Mały, praktyczny i szybko się go rozpala.

Nie słyszałem opinii żeby grill gazowy był zdrowszy od tradycyjnego. Sam miałem wiele lat grilla węglowego, a teraz mam gazowego. Dostałem go w prezencie, pochodzi ze sklepu https://decofire.pl/ . Węglowy zostawia na jedzeniu osad więc może w tym jest problem, może to jest mniej zdrowe

Gość gość
Ja osobiście uważam, że grill gazowy , jednak każdy ma swoje zdanie na ten temat. Gazowy grill kupiłem od http://www.web-grille.pl/ , sprawuje się wyśmienicie, jednak węglowe również znajdują sięw ich ofercie, z tego co widziałem. :)