Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On kogoś ma a mi pęka serce...

Polecane posty

Gość romanticDżentelmen
Myszko,szukasz miłości,chcesz być kochana więc jest Ktoś KTO JEST doskonały.Bóg jest cudowny i nieśmiertelny.Jeśli zrozumiesz Jego miłość to będziesz szczęśliwa.

Gość gość
Te osoby też są zdrowe.. gdyby życie bylo takie proste... też tak kiedyś myślałam. A leczenie psychiki to jedno z najcięższych zadań, nieraz bez powodzenia poza tym bardzo wiele osób jest nieświadomych

Gość gość
jestem DDD, natomiast umiem też myśleć i wiem że zawsze jest akcja-reakcja. dostaję to, na co zasłużyłam, i wiem to bez żadnej terapii. jeśli godzę się na poniżanie to nie oczekuję szacunku. prosta sprawa w sumie.

Gość gość
romanticDżentelmen, chcesz sie bawic chu.uju to sie zabawimy :) xx zaraz polecą twoje dane personalne na forum:) T...a 12/25 :) lecimy dalej?

Gość gość
" gość dziś romanticDżentelmen, chcesz sie bawic chu.uju to sie zabawimy usmiech.gif xx zaraz polecą twoje dane personalne na forumusmiech.gif T...a 12/25 usmiech.gif lecimy dalej? " baw się dalej, za udostępnianie danych wrażliwych jest paragraf 🖐️

Gość gość
aaaa, mam Cie q**sie, y****y stalkerze, bede kazda twoja kolejna pissde uswiadamiac co od.******lasz. To...a 12/25 jesli mnie pamiec nie myli :)

Gość gość
To że jesteś DDA nie daje ci monopolu na prawdę (choć bardziej myślę, że celowo tak piszesz), bo każdy jest inny i niektórzy potrzebują więcej czasu, aby zrozumieć i dojść do pewnych rzeczy

Gość gość
napisz tutaj co odp*****la

Gość gość
nie wiem czy żona którą bije mąż spodziewa się szacunku.. ona wie, że to źle, ale nie zawsze umie wyjść z tej sytuacji.

Gość gość
" gość dziś To że jesteś DDA nie daje ci monopolu na prawdę (choć bardziej myślę, że celowo tak piszesz), bo każdy jest inny i niektórzy potrzebują więcej czasu, aby zrozumieć i dojść do pewnych rzeczy " nie jestem DDA a DDD 🖐️

Gość gość
Bez różnicy. Nie jesteś cudem objawionym, który może sobie oceniać ludzi, twierdząc, że słusznie nie zasługują na szacunek.

Gość gość
" gość dziś nie wiem czy żona którą bije mąż spodziewa się szacunku.. ona wie, że to źle, ale nie zawsze umie wyjść z tej sytuacji. " jeśli daje się bić to raczej spodziewa się braku szacunku

Gość gość
" gość dziś Bez różnicy. Nie jesteś cudem objawionym, który może sobie oceniać ludzi, twierdząc, że słusznie nie zasługują na szacunek. " wychodzę z założenia, w sumie słusznego, że dostajemy to na co się godzimy lub na co zasłużyliśmy (no ale skoro się godzimy to zasłużyliśmy).

Gość gość
Aha, i co z tego wyniknie? Nie pomożesz przykładowo swojej siostrze, którą bije mąż bo 'dostała to na co zasłużyła' (serio?). Większych bzdur nie słyszałam.

Gość gość
" gość dziś Aha, i co z tego wyniknie? Nie pomożesz przykładowo swojej siostrze, którą bije mąż bo 'dostała to na co zasłużyła' (serio?). Większych bzdur nie słyszałam. " kiepsko u Ciebie z myśleniem. oczywiście że pomogę!!! ale przede wszystkim to ta osoba sama musi chcieć sobie pomóc. i o to w tym wszystkim właśnie chodzi.

Gość gość
Przykro mi, nie jestem w twojej głowie, a piszesz w taki sposób, że nasuwają się inne rzeczy. Ale dalej się z tobą nie zgadzam 'godzimy się, więc zasłużyliśmy'. i z paroma innymi rzeczami.

Gość gość
" gość dziś Przykro mi, nie jestem w twojej głowie, a piszesz w taki sposób, że nasuwają się inne rzeczy. Ale dalej się z tobą nie zgadzam 'godzimy się, więc zasłużyliśmy'. i z paroma innymi rzeczami. " nie musisz się zgadzać, ale ja to mówię z własnego doświadczenia. i uwierz mi, naprawdę tak jest. ale do takich wniosków też trzeba dojrzeć.

Gość gość
'ktoś sobie zasłużył na brak szacunku' - raczej nie mówi tego ktoś dojrzały. Powiedz mi na przykład, w czym sobie na jego brak zawiniły powiedzmy osoby dyskryminowane - niepełnosprawne dzieci, osoby o ciemnym kolorze skóry, i masa innych? Albo nie wiem, spokojne i miłe osoby.. Ludzie nie szanują wielu osób i one wszystkie co, są winne? Jedyne, w czym masz rację, to to, że decyzję o zmianie swojego życia podejmuje nie kto inny, a rzeczona osoba, której to dotyczy.

Gość gość
" gość dziś 'ktoś sobie zasłużył na brak szacunku' - raczej nie mówi tego ktoś dojrzały. Powiedz mi na przykład, w czym sobie na jego brak zawiniły powiedzmy osoby dyskryminowane - niepełnosprawne dzieci, osoby o ciemnym kolorze skóry, i masa innych? Albo nie wiem, spokojne i miłe osoby.. Ludzie nie szanują wielu osób i one wszystkie co, są winne?" moja wypowiedź dotyczy tylko i wyłącznie związków bo o związkach i szacunku bądź jego braku w związku jest to temat.

Gość gość
OK, w porządku.