Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to gorszy sort

FACECI TO PODLE ŚĆERWA !

Polecane posty

Teraz faceci sa beznadziejni. Najgorsze jest to, ze nic powiedziec nie mozna, bo zaraz hejt. Prawda i pokazywanie wad, bledow jest dla nich niewygodna i zrobia wszystko, zeby sie wybielic. Kiedy nie porusza sie tego tematu zawsze wine faceci zwalaja na kobiety chcac tym samym uspawiedliwic sie, ze rzekomo maja ku temu powody, by zachowywac sie jak debile. Teraz szukanie porzadnego faceta jest jak szukanie yeti. Niby sa, kazdy sie za takiego uwaza, a w rzeczywistosci ich czyny mowia same za siebie i wrecz na odwrot. Smiesze, jak ci "porzadni" mowia, ze akurat teraz nie sa porzadni dla tej czy tej kobiety, bo ta nie zasluguje, ale ogolnie niby porzadni sasmiech.gif Smiechu-warte. Czasy sie zmieniaja na gorsze. Faceci teraz wybieraja latwe rozwiazania. Seks im wystarcza. Stal sie dla nich substytutem milosci. Teraz przyszla moda na "zycie na kocia lape". Faceci uciekaja, boja sie malzenstw, obowiazkow a dzieci - bron boze. Kobiete z dzieckiem maja za gorsza, tredowata. Sami patrza tylko na to, by poroochac jak najwiecej i przejsc do kolejnej laski. Teraz wyznacznikiem samca alfa jest ilosc zaliczonych lasek. Juz o seksie faceci nie mowia, ze to milosc tylko "zaliczenie". Potem sie chwala ile lasek zaliczyli. Takich mamy teraz facetow. W swoim gronie uwazaja , ze ten ktory wiecej zaliczyl jest najlepszy i sami sie ucza nawzajem na kursach uwodzenia jak wyrwac i zaciagnac laske do lozka , czyli zaliczyc. Jak byc uwodzicielem - czyli jak najwiecej lasek zaliczyc. I faceci na te kursy chodza, ucza sie metod zaliczania kobiet od trenerow uwodzenia i placa za te kursy! czy za poradniki wyrywania lasek. Kobiety traktuja jak rzeczy. Faceci stali sie wysnuci z uczuc, a mowia, ze to moda na zycie bez malzenstwa, bo tak ich latwiej zwiac, jak dzieciaka zmajstruja. Bez uczuc, malzenstwa, bez dzieci, tylko seks sie dla tych prymitywnych istot liczy. Oklamuja kobiety, wykorzystuja, rania i traktuja jak smieci i maja sie za lepszych od kobiet i za porzadnych. Yebane sciierwa pozbawione czlowieczenstwa!

Gość Taki_jeden_964
..... Faceci uciekaja, boja sie malzenstw, obowiazkow a dzieci - bron boze. xxxxx Dotąd doczytałem i dalej mi się nie chce. Wiedziałem, ze jak ktoś nie chce ślubu to swinia. Domyślałem się. Więc jestem świnią, nie chce ani ślubów ani dzieci... :) Bez odbioru.

Gość gośćprzepieknyburakczerwony
Oczywiscie jestes polowa jednego z nich

Gość gość
Faceci uciekaja, boja sie malzenstw, obowiazkow a dzieci - bron boze. xx xx a ty nie przesadzasz w 2 str. nie badz glosem ogolu, bo nie wszystkie kobiety chca malzenstwa i dzieci. za to prawie kazda chce dobrego ziomka i wiernego. xx moze i ty zarzucisz mi egoistyczne podejscie do zycia, bo nie chce wypuszczac z pissdy bachora. uwielbiam takie kobiety :D

Gość gość
po co sie zadajesz z takimi? mało to porządnych facetów? przecież nie wszyscy tacy są? może po prostu bierzesz co sie trafi, zamiast samej sie wysilic i troche poszukac kogoś wartościowego?? :p

Gość gość
Trzeba jeszcze większe alimenty brać po rozwodzie to na pewno zachęca do małżeństwa. Nie wspomne już o tym że meza można wrobic w nie jego dziecko i to zgodnie z prawem. Prawo dyskryminuje facetów i jedyne rozsądne wyjście go się w to nie pchać. I jak sama widzisz to wasza wina. Najpierw gnebicie facetów prawnie to sankcjonujac a pozniej się dziwisz ze oni nie chcą być gnebieni.

Gość Taki_jeden_964
Yebane sciierwa pozbawione czlowieczenstwa! xxxxx Napisała pełna uczuć i ciepła kobieta. :)

Gość gość
Taki_jeden_964 dziś Yebane sciierwa pozbawione czlowieczenstwa! xxxxx Napisała pełna uczuć i ciepła kobieta. usmiech.gif x wracaj do zaliczen, smieciu! tylko zanim zaliczysz kobiete zalicz najpierw podstawowke a potem zdychaj, bo uczuc i tak nie masz jak kazdy facet!

Gość gość
dobrze, a wiec jak myslicie ile jest mezczyzn, jaki procent, ktory nie chce miec w ogole dzieci, preferuje konkubinat, a przy tym nie sa: - rozwodnikami z dziecmi - zdrowi psychicznie - bez nalogow. Ciekawa jestem jak sadzicie, bo to rzutuje tez na latwosc w ich znalezieniu - im mniej ich tym gorzej/trudniej dla mnie.

Gość Taki_jeden_964
Autorko znajdziesz w końcu frajera i bankomat, nie załamuj się. :)

Gość gość
Zycze wszystkim facetom wszystkiego najgorszego, ciezkiego dogorywania, zycia w cierpieniu i rychlej bolesnej smierci !!! Amen

Gość gość
Ale może nie wszyscy tacy są? ja spotkałam takiego, co całuje mnie w dłoń i zakochałam sie w nim, pragnę go przytulić i chce, żeby żył.

Gość Taki_jeden_964
Dla autorki facet, to bogaty ideał, chce szybkiego ślubu, po ślubie krótki seks dla spłodzenia dziecka, potem tyranie. Od rana do roboty na 12 godzin, wieczorem zajmowanie się dzieckiem, spanie, oczywiście zero seksu bo po co jak już dziecko zrobione. Po miesiącu wypłata w zębach. :) Moja dziewczyna na szczęście widzi we mnie wspaniałego partnera.

Gość gość
pitolisz... nie pochlebiaj sobie...

Gość Taki_jeden_964
ja spotkałam takiego, co całuje mnie w dłoń xxxxxx Ale jak nie chce szybkiego ślubu to i tak ścierwo. Ps. autorko nikt cie nie bluzga i niczego złego nie życzy.

Gość gość
no przydałby się może kiedyś slub, ale najpierw moze pierscionek, a w ogole najpierw wspolne ogladanie gwiazd, tulenie sie. chce ciepla, całusów w dlon, chce czuc bicie serca, a o slubie to troszke potem. Najpierw cieplo, uczucie.

A czego wy (faceci) oczekujecie, braw, oklaskow, wdziecznosci, podziekowan ? za co? za to, ze kobiety traktujecie na worki na swoja sperme? ze traktujecie nas, kobiety jak przedmiot do zaliczenia? ze chelpinie sie tym, ile zaliczyliscie? ze placicie kursantom uwodzenia za metoty - jak wyrwac laske i zaciagnac do lozka?? ze oklamujecie nas, ze kochacie, cos czujecie, a tak naprawde chcecie tylko wyrooochac i ulzyc sobie w spodniach? za co wy chcecie szacunku, za brak szacunku jaki kobietom okazujcecie? jestescie gorszym s****wem niz myslicie, nalezy wam sie cierpienie !!! Nie chodzi juz o ten slub. To nie jest sedno sprawy, ale skoro go nie chcecie tzn, ze wam nie zalezy na kobietach tylko na roochaniu, zaliczaniu. Skoro nie chcecie dzieci tzn, nie czujecie wiezi z kobieta, nie chcecie rodzin zakladac tylko roochac i zaliczac, dlatego spieerdalacie jak dowiecie sie o ciazy. Taka prawda. Pluje wszystkim facetom w twarz, ze sa takimi zaklamanymi c***jami bez uczuc i odruchow ludzkich! Gardze wami i brzydze sie was! Nie nalezy wam sie pomoc ani wspolczucie, ani teraz ani nigdy !!!

Gość gość
zostawił Cię w ciąży? :(

Gość Dasertyn
Tyle gorzkich słów o mężczyznach tylko dlatego, że chcą żyć po swojemu i nie zgadzają się na bycie niewolnikiem kobiet.

Gość Taki_jeden_964
W autorce tyle złości i nienawiści że złote słowa nie pomogą. Nie chce ślubu ani dzieci, nie nadaję się do tego. Co za problem zrobić bachora, trzeba go jeszcze wychować, nie dam rady, nie mam cierpliwości, nie każdy nadaje się na rodzica. Tak trudno zrozumieć ? A seks, pewnie że chce, tak jesteśmy skonstruowani, niestety odczuwam potrzebę, ale na siłę nie biorę, każda może odmówić, nie zgwałcę.

Gość gość
Ja wolałbym popełnić samobójstwo, niż wziąć ślub. Ślub, umowa prawna i utrata majątku, w razie rozwodu. Ale mamy sądy. Ja p*****le! Co to w ogóle za biznes dla kobiet. Intercyzę powinno się obowiązkowo podpisywać przed zawarciem takiego układu, aby było po równo. Kto rządzi w tym kraju ? Chyba jakieś feministki j****e a sędziowie wcale nie lepsi, pewnie ich niewolnicy. Facet bierze ślub, małżeństwo, ma ochotę na seks to d**y nie dostaje, bo żona się wykręca bólem głowy, a jak by się zjawił jakiś przystojny bad boy, to by już w rozkroku stała cała mokra. Jak facet ma potrzeby, to dlaczego mu się je odmawia ? Dziwicie się, że faceci nie chcą się żenić i wolą chodzić do burdelu i sobie ulżyć? Małżeństwo nawet szczęśliwej starości nie gwarantuje, bo jak ktoś chory ciężko to jedna strona nie zawsze chcę się zająć drugą osobą. To samo dzieci, wcześniej czy później idą na swoje odchowane i zostaje się samemu.

Gość gość
gość dziś - jestes goownem dla ktorego tylko seks sie liczy pozbawiony uczuc i milosci

Gość Dasertyn
Większość młodych chłopaków wieży w bajki o miłości, a kobiety traktuje jak księżniczki, ale obserwując jak to wulgarny Sebix posuwa z łatwością kolejne laski lub będąc za granicą zadowoloną Mariolkę obłapywaną przez ciapaka zdaje sobie sprawę z tego, że żyje w iluzji i albo sam się zmieni aby moczyć fiuta, albo nadal bawi się własną ręką.

Gość gość
Seks jest ważny, tak samo jak szacunek do siebie, idiotko jedna.

Gość gość
dalej katotaliban. tylko byscie w sukienkach po weselach lataly. na co wam to, zaden slub nie zagwarantuje wam tego ze oboje sie bedziecie dozgonnie kochali. co wiecej i tobie i jemu moze sie odwidziec po 4 latach od slubu. i co, chce ci sie wydawac 20tys. na wesele, a potem rozwodzic. po co to? zeby facta ograbic z majatku, ktory to zazwyczaj jest w wiekszym stopniu wypracowany przez niego (zazwyczaj)/ albo i jesli kobieta wiecej wnosila do skarbonki = jest to ograbienie kobiety z kasy. gratuluje bezmozgie ameby.

Gość gość
Ale fajne kwęki niedopchniętej frustratki. Nikt cię biedactwo nie chciał? Ogórka sobie kup.

Gość gość
A ty kiedyś widziałeś żeby kobieta po rozwodzie musiała coś z majątku oddać facetowi? To one jak prawdziwe księżniczki na do widzenia biorą połowę królestwa

Gość gość
moja siostra zarabia 3 razy wiecej od swojego nied.oyeba,takze nie fajnie by miala przy rozwodzie, praktycznie cala chate urzadzila.

Gość Taki_jeden_964
Zostańcie same i dajcie nam facetom spokój. Jakie macie problemy ?

Gość gość
pragniemy waszego krocza, extra wypelnienia naszych wagin. porzadnego dziergania, prucia, cerowania naszych pusiaczek.