Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LUTÓWKI 2017

Polecane posty

Gość moze przyszla mamusia

jest juz ktos na luty??? :)

Gość gość
jeszcze pewnosci nie masz ze w ciazy jestes,ledwie ci z tylka zszedl a ty o terminie porodu myslisz.masakra.

Gość gość
co miesiąc o tej samej porze od kilku lat projekt kafe uporczywie zaklada ten temat tylko miesiąc inny. Te się daja wkrecac nie będac nawet w ciaż. Zobaczcie jak napierrtttalają na styczniówkach 2017,co przed miesiącem kretynka załozyła .

Gość gość
ja sie dolaczam :) bede testowac za tydzien :)

Gość gość
kuzwa,jestes w ciązy,że juz tu wlazisz? dołączasz do kogo?do projektu kafe od lat kilku?do fikcji?tez tak chcesz?na pewno?

Gość gość
OMG.. Trollica "moze przyszla" wróciła ":D

Gość gość
O rety.. Nie wierzę.. :D Znowu projekt nawala z nowym miesiącem :P

Gość gość
Lodówki 2017 :P

Gość gość
Lutówki? "Lutuj i odskakuj"? :P

Gość gość
a może: LUTOWNICE? :D

Gość gość
my sobie slusznie żartujemy a jedna(18'07)juz dołącza do psycholi a testowac bedzie dopiero za tydzien. Jejku,paranoja! pisac sie na termin tej 'moze przyszla' bez wiedzy o ciąży.

Gość gość
Śmiechem zartem a jak m-c temu założyła na styczeń to bylo podobnie:napieprzyły juz kilkaset(z sześćset?)postów.

Gość gość
Bardzo bym chciała być lutówką 2017, ale nie wiem czy to sie uda :( próbowałam być styczniówką i nie udało się :(

Gość agulka00888
Witam wszystkie starające się na luty ;) ja będę testować pod koniec tygodnia :) trzymajmy kciuki za siebie wzajemnie ;)

Gość gość
jak tam"? testowal juz ktos?

Gość gość
ona tylko zakłada tematy, później ucieka to niech zakłada :P tak to inne i tak by założyły przecież od tego jest m.in to forum :)

Gość gość
jestem lutówką 2015 i powiem Wam tylko tyle, że testowałam w połowie czerwca a nie maja :/ helloooołłłłł

Gość gość
moze ty testowalas tak pozno ale ja np. bede testowac w poniedzialek i jesli beda dwie kreski to bedzie termin na luty :)

Gość gość
tak pozno testowalam i mialam termin na 9.02

Gość gość
zapiszcie sie juz na marzec 2017!!!!!!!!!!!!

Gość Onika83
Wiecie co...moze faktycznie ta ...moze przyszła mamusia.. ma coś z głową jeśli co miesiąc zakłada taki temat. W każdym razie ja na styczniowki weszłam po pozytywnym teście i ciesze się z tego. Za wiązało się tam grono fajnych dziewczyn z którymi można porozmawiać o tym co czujemy i przeżywamy. Oczywiście my naprawdę jesteśmy w ciazy. Co w tym złego ? Po to przecież jest forum,by rozmawiać - czyż nie ? Ciągle pojawia się u nas jeden wredziol i nas obraża, ale my na szczęście mamy go gdzieś. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny dla których luty okaże się szczęśliwy.

Gość gość
A to dziwne ja robilam test tez w polowie czerwca i termin mialam na 24.02 ....

Gość gość
Dokladnie! Nie plujcie jadem, nie pasuje nie czytajcie .. w niedziele 29 mam miec lub nie okres jesli sie uda bedzie poczatek lutego - komu to przeszkadza?

Gość gość
dziewczyny po co sie tak nakręcacie? krzywde sobie tylko robicie

Gość gość
Idźcie na temat: Mamy na luty 2017, a nie piszcie u tej oszołomki, co nigdy w ciąży nie byłą i nie będzie :P

Gość gość
ja rowniez dolaczam :) termin @ mam 24.05 :)

Gość gość
To nie chodzi o to kiedy będziesz robic test tylko,że jeszcze nie wiesz czy jestes w ciąży a juz piszesz się na konkretny termin.

Gość gość
ale przepraszam bardzo, jesli tobie to przewszkadza to nie musisz czytac ani pisac :)

Gość gość
Przedostatni post jest tego przykładem:miesiączke mam miec 29 go maja a tytuł i temat tej walniętej jest o ciąży na luty'2017!!!!!!! Poza tym czemu sie podpinacie pod takie prostackie określenia jak moze przyszla mamusia wali typu "lutówki",grudniówki","marcówki","majówki",itd?jak cięzarówki?! litosci,sa tematy typu Mamy na ..i tu miesiąc,lub "Mamy na..2016,czy 2017". Nie umiecie nazwać sie bez żargonu? I dajecie sie wkrecac temu histerycznemu projektowi kafe? Ile na styczniówkach 2017 było dziewczyn co w ciąży nie były,pisały że czekają na okres a wchodza i walą babole o ciaży. Ktos tu wam napisal ,zebyscie sie nie wkrecaly,bo same sobie szkodzicie i facet nie wyrabia,bo pieprzycie się(sorki,trudno to nazwać kochaniem się)nie kiedy macie przyjemnosć i ochotę tylko w dni płodne i ten m jest jak maszyna do rozpłodu. Tak to z boku wygląda i nie ma się co rzucać lub kazać komus nie czytać. Realizm to wasze drugie imię czy wróżenie z fusów?

Gość gość
Nikt nie mówi,że mu przeszkadza czyjeś pisanie tylko,że niektóre fantazjują odrywajac się od rzeczywiśtości,są w ciążach urojonych,itp.