Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LUTÓWKI 2017

Polecane posty

Gość gość
Gosc 17.29 rozumiem ze znasz to z autopsji i ty tak swojego faceta traktujesz ? Czy poprostu tak masz ze wszystkich wrzucasz do jednego worka? Realistko :) Gratuluje ogromu wolnego czasu - udzielac sie i nawracac na watkach ktore cie nie dotycza - przesledzilas styczniowki2017 i tu teraz jestes - iscie tworcze Pozdrawiam goraco :)

Gość gość
Witajcie przylaczam sie to watku. Ost okres 28.04 i dzis powiniem byc kolejny za to sa sliczne dwie kreski :-) wedlug kalkulatora internetowego termin na 1.02 ( czyli moze byc i styczen ) Stasznie sie ciesze i mam nadzieje ze pojawi sie nas wiecej :-) Asia

Gość gość
9'16,uważniej czytaj posty a potem się wypowiadaj,nie odwrotnie.

Gość mama katarzynka
witam i ja wszystkie lutowki :) przylaczam sie, dzisiaj rano dwie kreski, termin na poczatek lutego :) pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie :)

Gość gość
Gosciu 13,53 Wlasnie tak zrobilam :)a zwlaszcza ten twoj post - stad moj wpis :)

Gość gość
Gratuluje dziewczynom ktore juz wiedza ze w ciazy sa :) Ja czekam na nastepna niedziele 29 maja spodziewany okres - mam nadzieje ze nie ;) Ostatnia miesiavzka 2 maja wiec chyba luty 2017

Gość gość
Poza tym czemu sie podpinacie pod takie prostackie określenia jak moze przyszla mamusia wali typu "lutówki",grudniówki","marcówki","majówki",itd?jak cięzarówki?! litosci,sa tematy typu Mamy na ..i tu miesiąc,lub "Mamy na..2016,czy 2017". Nie umiecie nazwać sie bez żargonu? I dajecie sie wkrecac temu histerycznemu projektowi kafe? x Dokładnie. Jest już normalny temat "Mamy na luty 2017", nie ten założony przez kafeteryjny projekt.

Gość gość
Ja miałam ostatnia miesiączkę 2.05.2015 i urodziłam równo w termin 06.02.2016. wiec pozdrawiam.rok mi tak śmigłol ze nie wierze ze tak szybko.pozdrawiam wszystkie lutówki 2017

Gość gość
i jak tam wasze testy? :)

Gość Młoda_mama21
Jestem. Dzisiaj rano balaaada kreska.

Gość anastazja777
hej . i ja jestem z wami testowalam tydzien temu i też bylam u lekarza .zaczynam 7 tc :) albo koncze 6 tc jak już kto woli :)

Gość gość
lutówki,od slowa lutowac?..........

Gość gość
Idzcie na marcówki,bo projekt kafe juz taki założył,jak co miesiąc 16go od ponad dwoch lat. Zaklada i znika a wy dajecie sie tak nazywac jak przedmioty.

ja mam termin na ok 10 lutego moja pierwsz wizyta bedzie dopiero w środe a to już 10 tydz :-) czy któraś z mam bedzie rodzic w poznaniu na polnej??

Gość gość
Zapytaj na normalnym wątku, ten założył kafeteryjny nieistniejący projekt.

Gość gość
//f.kafeteria.pl/temat/f10/mamy-na-luty- 2017-p_6533669

Gość studentka2602
Szanowne Panie. Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka. W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej. Dziękuję https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html