Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzasNasOkrada

Mój chłopak nie jest taki jak kiedyś..

Polecane posty

Gość CzasNasOkrada

Hej.. Jestem z moim chłopakiem prawie rok.. Przez ten caly czas byl cudowny, kochany i wgl.. Zauważyłam, że zmienił sie około miesiąca temu. Mam wrażenie, że mu już nie zależy.. Przynajmniej nie tak jak dotychczas. Mieszkamy daleko od siebie, więc kontaktujemy się telefonicznie. Kiedyś walczył o nas.. Chodzi mi o to, że się bardzo starał, a teraz? Przykre. Mamy po 16 lat. Mimo młodego wieku oboje jesteśmy dojrzali. Możecie pisać, że jesteśmy smarkaczami i tak dalej.. Wali mnie to. Proszę o porade osoby, które nie będą się czepiać mojego wieku.

Gość Turkuć
Na czym polega dojrzałość 16 latków?

Gość gość
nie istnieje takie słowo/skrót jak "wgl" dziewczynko. nie kalecz języka polskiego

Gość gość
Moim zdaniem poprostu się tobą znudził. Łatwo mu przyszło zdobycie ciebie, to i nie specjalnie mu żal się z tobą potencjalnie rozstać... Tak to jest, jak się ma dziewczynę, nie mając jeszcze żadnych osiągnięć w życiu. Mógłby chociaż szkołę średnią zaliczyć, zanim weźmie się za zaliczanie dziewczyn.

Gość CzasNasOkrada
mam brutalne gazy zawsze jak zjem kapuste i popije troche mlekiem. powiedzcie czy to jest normalne aby byly one tak mocne. pomózcie bo nie wiem co zrobie ... :(

Gość gość
Chcąc nie chcąc, te naście lat to taki czas kiedy większość nastolatów nie dojrzała do "związku" w tym samym miejscu zamieszkania a co dopiero do długodystansowego . Jesteś daleko i nieosiągalna. Zawsze trafią się wyjątki ale ogólnie mówiąc jego starania czy Twoje nie pomogą jeśli są tylko jednostronne. Gdyby dwoje chciało to inna sprawa. Dlaczego z nim tego nie wyjaśnisz?