Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci tak bardzo lubia niedostępne kobiety?

Polecane posty

Gość gość
"Jestem maluczki i pokorny,ale wszystko ma swoje granice." widzicie? jak sie komus pokazuje jak jest naprawde to jego swiat sie wali i ten ktos wpada w panike i gniew :)

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż natrętny facet. Wiem, każdy ma uczucia, ale uczucia ma też kobieta, która mówi "nie", kiedy naprawdę nie jest zainteresowana znajomością. Teraz rozumiem, że to może ta "niedostępność" tak go nakręca.

Gość gość
masz racje i takich najbardziej się brzydzę

Gość gość
mocne słowa a jaka facjata?

Gość gość
podejrzewam, że tłusta i obleśna.

Gość romanticDżentelmen
22:14 Jestem bardzo przystojny :)

Gość romanticDżentelmen
22:14 Przystojny jestem,ale wygląd nie jest najważniejszy.Najbardziej liczy się charakter,osobowość człowieka.Wygląd przemija :)

Gość gość
Sa dwa rodzaje niedostepnych kobiet. Jeden to tzw.suka,celowo grajaca na uczuciach. Druga,to kobieta ,ktora widzi,ze facet sam nie wie czego chce i zdecydowac sie nie moze. Zadna kobieta,czlowiek,nie wylozy wowczas uczuc kawa na lawe. Granie niedostepnej zeby nakrecic mezczyzne,to glupota. W drugim przypadku...nie ma wyjscia:)

Gość gość
Tu chyba naprawdę piszą gimnazjaliści. Ale na przyszłość bo koedys podrosniecie. Normalny facet swój honor ma i nie będzie nadskakiwal. A po 30 to sorry, ale to kobiety mają się starać.

Gość gość
Faceci nie lubią niedostępnych kobiet i je olewają. Chyba że chodzi o jakichś frajerów, oni może tak, ale jest ich na szczęście niewielu.

Gość gość
Olewali by gdyby były dostępne a że są niedostępne, to pomarzyć tylko mogą

Gość gość
Ja często bywam taka, ale to dlatego, ze jestem nieufna, czasem zdarza mi się wyjsc z inicjatywą, ale wtedy zawsze po tym odczuwam niepokój, i dlatego robię to raczej rzadko.

Gość gość
Robisz to raczej rzadko, bo tak ci wygodniej.

Gość gość
Ja bardzo nie lubię niedostępnych kobiet. Uważam, że mają coś z głową. I w ogóle, to że niby faceci takie lubią, to wymyślają chyba tylko laski, którym się nudzi.

Gość gość
Faceci najbardziej lubią dostępne kobiety bo one mają to coś nie w głowie a w .....

Gość gość
Niedostepne kobiety imponuja facetom glownie mlodym o niskim poczuciu wlasnej wartosci,

Gość gość
Ja jestem trochę niedostępna, ale to dlatego, że kiedy "wylozylam serce na dloni" kiedys to sie gorzko na tym przejechałam i od tego czasu predko tego nie robie, czekam az facet pierwszy sie o mnie postara

Gość gość
A tam takie gadanie sranie w banie, że lubia dobre i dostępne, niby faceci tak gadają, a w rzeczywistości okazuje się inaczej, tylko oni nie chca się przyznać ,że wolą niedostepne, ale najczesciej taka osoba budzi w nich najwiecej emocji, na wlasnej skorze sie o tym nieraz przekonałam i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej..