Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 I pasujesz mentalnie do pozostałych uczestników ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 Wyglądem też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Maj 18, 2016 No chyba jedyna nadzieja dla niego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2016 dla ciebie tez rurkowcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Maj 18, 2016 Aaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2016 Wiecie że gwiazda rodzinki pl nie żyje? To nie ściema wejdźcie na spis tematów tam jest dałam nawet linka (ona grała babcie w rodzince pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2016 zgadzam się; to zdecydowanie jego poziom intelektualny i mentalny :D przecież to wypisz - wymaluj Jaruś z Anielą. Mamusia mu tak samo truje jaki to jest wspaniały, mądry i wyjątkowy. I tylko zły system się na niego uwziął i matury mu nie daje zdać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Turkuć Napisano Maj 18, 2016 W jego przypadku lepiej by się nadawał program typu Wszystko o Miriam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 10:22 moze nie przejsc castingu ;) za wysokie progi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 Neptyk Oszkaa Cie wczoraj szukala myślała ze odszedłeś z forum całkiem . Napisz do niej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 10:12 mnie Bardziej przypomina SuperMario tez taki rozlazly haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Maj 18, 2016 Szoke o.O jak będzie to zagadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 Pozdrow ja ode mnie od razu ;))) wczoraj te trolle hejtowaly ja musialam zglaszac temat do usuniecia ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Maj 18, 2016 Dobrze Magdo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 Dziękuje ;)) ja dzis mam do pracy na popoludnie wiec nie bede tu spamowac ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Maj 18, 2016 możesz spamowac z pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 18, 2016 Moge ;) ale nie zawsze sie da hah. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2016 Ooo uuu aaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2016 Oszkaa jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piwosz_93 13 Napisano Maj 28, 2016 Wszędzie tylko oszki sie kaleka doszukuje hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2016 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach