Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu mamy mieszkające z teściami

Polecane posty

Gość gość

czy to tylko przejściowa sytuacja czy na stałe? macie osobna kuchnia , łazienka? czy są nieporozumienia ? czy teściowa gotuje wam obiady i zajmuje się dzieckiem?

Gość gość
Mieszkamy z teściami... Mam nadzieję, że to sytuacja przejściowa... ale już to trwa 3 lata... kuchnię mamy wspólną, osobną łazienkę... Gotuję głównie ja... dla nas wszystkich, ona średnio gotuje...i nie lubi gotować... Nie wtrynia się za bardzo ;) Typową kawałową teściową zastępuje u mnie teść... A zajmowanie się dzieckiem? Pfff...jeszcze czego... teraz synek ma 3,5 roku, jest starszy więc bawi się z nim, czasem go odbierze z przedszkola ale jak to mówi: ona ma mieć czas dla siebie;p to nic ze leży przed tv i objada się chipsami;p;p;p

Gość gość
I ma swiete prawo do tego lezenia.

Gość gość
nie

Gość gość
nie

Gość gość
a czemu tesciowa ma wam gotowac obiady i jeszcze dzieckiem sie zajmowac? te matki mężów waszych to w ogóle zawodowo nie pracują?

Gość gośćjaśka
A ja nie mieszkam z tesciami , tylko w swoim domku a mimo to teściowa gotuje nam obiady i zajmuje się naszym dzieckiem kiedy jesteśmy w pracy :) ku wielkiemu niezadowoleniu lasek z kafe

Gość gość
same niepracujace tesciowe haha.Bez wyksztalcenia,na utrzymaniu męża a potem placz,bo max.800 zl.po jego smierci emerytury.

Gość gość
gośćjaśka to fajnie że masz taką teściową

Gość gość
Nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami meża. Porażka

Gość gość
Wszystkie narzekają ale zamiast pomyśleć o lokum to najpierw weselicho nie wspomnę ze i ciąża a pózniej wtryniają duuupę do tesciowej.Żenada,miałybyście trochę wstydu,tak byście były sierotami.Gzie macie matki ktore sraają na wasz los? Cieszcie się że są tacy rodzice mężów że się z wami godzą mieszkać.

Gość gość
Ja mieszkam w jednym domu z tesciami, oni na dole, my na gorze, osobne mieszkania, klatka schodowa. Bardzo mi pomaga przy dziecku. Bylo troche zgrzytow, zwlaszcza na poczatku ale jest coraz lepiej bo ja mowie co mi nie odpowiada i prosze czy moglaby to czy tamto robic inaczej. W niektorych sprawach jest trudno przelamac wieloletnie nawyki i przekonania, np. chwalenie typu jaki grzeczny, madry, sliczny chlopczyk albo ciagle MUSiSZ cos tam zrobic****are innych. Ale staram sie wyluzowac, w koncu tesciowa wychowala troje wspanialych dzieci w tym mojego meza a ja tez nie jestem doskonala :)

Gość gość
Od poczatku mieszkalam z tesciami mielismy niekrepujace mieszkanie i tesciowie wspaniali tesc by mnie na rekach nosil po dwuch latach urodzilam synka I stalo sie cos strasznego maz zginal za granica w wypadku samochodowym Przezylam szok bardzo pomogl mi tesc a tesciowa tez. ale cieplo tescia wiecej czulam. Chcialam sie wyprowadzic od nich ale mi nie pozwolili i mnie potraktowali jak swoja corke Bardzo sie o mnie troszcza a szczegolnie tesc a gdy juz zdazy sie ze sami jestesmy to juz pare razy bylam mocno przytulana i calowana przez niego Juz mi zaproponowal ale ja go poprosila zebysmy jeszcze z tym poczekali i tak zostalo. Pol domu mi prawnie oddali ale nie wiem co dalej

Gość gość
ty z tesciem bedziesz sie sekscić?........

Gość gość
Mieszkam z teściami Mamy osobna kuchnie i łazienki Teściową gotuje i pilnuje mi dziecka Zgrzytów nie ma, ale czasem trzeba ustąpić

Gość gość
gościu z 07:31 i gość jaśka macie skarby a nie teściowe

Gość gość
Ty dziewczyno z 11:34. Nie dziwie sie, ze tesciowie sa dla was wredni, drogie synowie. Swoje zycie juz ONI przezyli i chca zyc dalej w spokoju, dzieciory odchowali i maja prawo lezec przed TV i obzerac sie jesli lubia. Jestes roszczeniową babą i tyle. Liczysz, ze dziadkowie beda Ciebie i dziecko obskakiwac? dobry żart.

Gość gość
nie pozwolili ci sie wyprowadzic? a mozna dorosłemu człowiekowi czegos zabronic? sama nie chciałas sie wyprowadzac bo lecisz na tescia ..chora sytuacja..