Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was udaje ze ma faceta lub dziewczyne??

Polecane posty

Gość gość

ja udaje przy znajomych jak przyjade z wawy do domu na chwile,ale na dluzsza mete troche glupio tak sciemniac,kto z was tez tak postepuje??

Gość gość
Ja też udaje, zainspirowałam się moją idolką theoleską i tak samo ściemniam, że mam faceta, a to wstawię fotę jak trzymam rękę kolegi na instagram, a to postawię męski żel pod prysznic w łazience i walnę fotkę, że niby biorę kąpiel:) moja babcia już zbiera pieniążki na ślub:):)

jednak to prawda, że dzisiaj ludzie dojrzewają później... ja to robiłam gdzieś w szóstej-siódmej klasie podstawówki a tu dorosłe osoby wg papieru, a mentalnie... oj, bida, bida....

Gość autorek tematu
btw mam 30 lat ,tez chce zajmowac normalne miejsce w spoleczenstwie wiec troche nie mam wyjscia,taki los samotnego naukowca.

Gość gość
ooleska już ma prawdziwego faceta,wzieła jakiegoś byle jakiego z internetu nieudacznika co jeździ starym tico.

Gość gość
moim zdaniem to nienormalne jest takie udawanie :D mi by nawet do łba taka głupota nie przyszła macie chyba jakiś kompleks na tym punkcie może coś nie tak z waszą psyche że tak postępujecie mierzycie swoją wartość po przez posiadanie partnera może powinniście się udać do psychologa

Gość autorek tematu
nie nie,to wlasnie inni mierza nasza wartosc w ten sposob,jak nie masz to jestes jakis dziwny i wybrakowany,gorszy.

Gość gość
czemu przejmujecie się innymi to też rodzaj zaburzenia lepiej być "dziwnym" niż robić coś na przekór siebie :O

to nie jest zaburzenie, tylko niedojrzałość małe dzieci zrobią wszystko, żeby przypodobać się stadu (np. grupie rówieśniczej) z wiekiem człowiek nabiera siły psychicznej, indywidualności, ma własne zdanie i poglądy normalnie rozwijający się człowiek jak widać, niektórzy zatrzymali się w rozwoju psychicznym na etapie dziecka z podstawówki

Gość gość
dojrzalosc czy nie,ale nie atrakcyjni nie chciani ludzie nie chca byc potrzegani przez innych w ten sposob.