Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zalamana mama 5 latki

podcinać dziecku boczne migdały? zle oddycha w czasie snu

Polecane posty

byłam u laryngologa 1 kazał koniecznie usuwać tzn. podcinać 2 tak samo. ale... byłam dziś u pediatry po skierowanie do laryngologa móił żeby się postrzymać bo po 5 roku życia się skurczą. JUż nie wiem co robić!!! zabieg mamy 31 maja ZNOWU to SAMo to samo bo rok temu miała usuwany 3 migdał i podcianane boczne ale widocznie za mało! co za bałwn wykonywał ten zabieg! a ododoam że córka ma 5 lat

w dzień zazwyczaj ma mbuzię zamkniętą. Wcale nie choruje w tym roku miała 2 razy katar. w nocy jest koszmar zle oddycha chrapie jak nie chrapie to ma otwartą buzię i przez nią oddycha

Gość marcysia13
Witaj. ..Moja córka miała usunięte całkowicie migdały i nie żałuję. Przedtem dziecko chrapalo i ogólnie była nie wyspana o anginach nie wspomnę , ciągle lapala jakieś infekcje.Po zabiegu jak ręka odjal.

Gość gość
najgorsze jest to że musimy to przejść po raz kolejny. przecież mogli zrobić to od razu. albo podciąć bardziej a nie 2 raz stresować dziecko.

Gość gość
Polecam medicus dcl we Wrocławiu. Miałam taki sam problem ze swoim dzieckiem, tam na szczęście zrobili wszystko sprawnie i profesjonalnie.