Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka ładna, zgrabna nie ma faceta, dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Może nie jest jakaś miss świata, ale naprawdę jest atrakcyjna, ładna i zadbana. Dużo brzydsze od niej mają facetów. Studiuje, nie jest jakimś gburem, jest towarzyska itp. Na imprezach w klubie zawsze ma wianek facetów wokół siebie, a nie może żadnego znaleźć. Co myślicie o tym, żaden jej nie odpowiada, czy jej faceci nie chcą na dłużej?

Gość gość
słabo obciąga

Gość gość
A skąd my to mamy wiedzieć jak jej nie znamy? Może jest nieśmiała albo się boi mężczyzn, tzn. związków z nimi, bo ma jakieś doświadczenia przykre.

Gość gość
Nie jest zolza, jest miła właśnie. Rzeczywiście jest trochę nieśmiała i sama nigdy nie zagaduje do innych, może dlatego.

Gość gość
Pewnie przyciaga facetow takich co to maja zony, a na imprezach chowaja obraczke do kieszenie czyli co szukaja d**y do dymania na boku. Sama bylam swidkiem faceci sa zalosni bo slad po obarcze przed chcwila zdjetej jest na palcu a oni mysla ze tego nie widac. Na imprezy fajni wolni faceci nie chodza.

Gość gość
chowaja obraczki juz nie do portfela ale zawdziewaja na chu.ja zeby p******a kobieta miala lepsze doznania (sexperience). pól bidy jak oblegnie sluzem, gorzej jak w poch.wie utknie, potem wspolna wizyta u gina. xx dlatego tez nosze ze soba paralizator. jak tylko taki podbija to kieruje moj sprzet w jego krocze. uwielbiam to :D

Gość gość
12:25 ja taki jestem. Wystarczy nie nosic obraczki wogole (jak ktoś zajmuje się elektronika to nie moze) lub zdejmować w solarium i równo opalać. Poza tym niektórym to niee przeszkadza. A co do kolezanki - widocznie ma jakis feler, moze sie madrzy bez sensu albo jakies inne teksty. Wiele jest ladnych kobiet ale jak zaczna mowic to czar pryska.

Gość gość
Na imprezy fajni wolni nie chodzą. Głębokie i mądre. jak noe chodza na imprezy to nie mogą być fajni.

Gość gość
wymaga modela

Gość gość
Do mnie na imprezie nikt nie podchodzi a faceta mam Widocznie jest pusta, glupia, latwa

Gość gość
Pewnie księżniczka jakaś, co wymaga nie wiadomo czego. Biedna nie może znaleźć bruneta z niebieskimi oczami 180 wzrostu, z wyrzeźbiona sylwetka, twarzą anioła, do tego nie więcej niż 28 lat, z własnym mieszkaniem luksusowym lub domem, mercedesem klasy S i milionem oszczędności na koncie. Do tego musi być zabawny, ciągle ja rozpieszczac i być jak pies na każde hej zawołanie. No cóż, bywa, że takiego trudno znaleźć...

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Może jest upośledzona?

Gość gość
O to, to, Znam taka kelnerke, niby jest atrakcyjna (w tani sposob) , faceci do niej podchodza na imprezie, sama sie tez pcha do facetow z pracy, c***j, ze zajeci Marzy o tym, ze pozna wysokiego, przystojnego, szarmanckiego wlasciciela restauracji ktory zaakceptuje jej dziecko :D:D

Gość gość
facet chodzacy na solarium to porazka -czy to spec od elektroniki :) czy pracownik umyslowy. so to tzw. gogusie :D

Gość gość
E tam, lubię jak facet ma ładnie opaloną klatę, a jak nie pracuje np. na budowie, tylko w biurze, to gdzie ma się opalić ?

Gość gość
Ale ona nie zarywa nigdy sama do facetów i nie ma żadnych dzieci! Ale prawda, że ja podrywają zajęci często... Nie wiem czemu. Co do wymagań, to nie wie, nigdy z nią nie rozmawiałam o tym, ale być może, że są wygórowane.

Gość gość
Moze to dlatego ze ludzie nie kochaja innych za wyglad

Gość gość
no to ja wole bladych, takich jak E. Cullen :)