Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś spotkał swoje Alter ego? jak to wytłumaczyć?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
hello

Co chcesz tłumaczyć? Przecież alterego to drugie ty wewnątrz siebie samego. Co masz na myśli konkretnie?

Gość gość
nie to jest ktoś co ma wiele wspólnego z Tobą, jest inny - jakby odwrócony - ale jakby taki sam.. tzn. mozesz wyczuć co u niego, jak wiesz co u siebie i znasz ten "klucz"..

Gość gość
chodzi o to czy można to zaobserwować w real live.. np. www.youtube.com/watch?v=ZtGziAgN7K8 zobacz to może będzie łatwiej.. się przekonać

Gość Lenina
Nazwałabym to inteligencją emocjonalną i wyjątkowe współodczuwanie z tą drugą osobą. Tak, odczuwałam to "gdzieś, kiedyś"nie tak dawno nawet. I wydaje mi się , że odczuwam nadal. Niemniej nie jestem do końca przekonana, że Ciebie zrozumiałam :-)

Gość gość
mniejsza o zrozumienie :-) to trudno zrozumieć jak wiadomo :-) ALE pytanie za 100 pkt: czy udało się nawiązać kontakt obustronny? w jakiej formie? taki normalny? zwykły.. * bo wg obserwacji zewnętrznych podobno nie jest możliwe nawiązanie na dłuższa metę takiego czegoś, coś jakby na chwilę i the end.. taki zły los? ** czyli jak to się stało?? why?

Gość gość
Spotkałam kogos takiego, internetowo:) kontakt zwykły na luzie. Odczuwamy siebie nawzajem:) rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Mysli wyrazaja Nas, czego chcemy od zycia. Wyzwaniem byłoby spotkanie siebie w prawdziwym swiecie. Mozliwe jest to, co napisales, na chwile i the end. Odsuwamy sie. Probuje zrozumiec, dlaczego tak dzieje sie. Zrozumiec siebie, wyciągnąć wnioski, gdzie jest haczyk, gdzie popełnia sie błąd.

Gość gość
mam tak samo z obecnym facetem, mowimy to samo i myslimy. w ten sam dzien nawet wyslalismy do siebie listy o niemalze tej samej tresci;)

Gość gość
dobra, dobra, a teraz liczy się "co ten gość wprowadził nowego (tzw. lepsza zmiana :-) co Ci dało to wszystki z nim, co zmieniłaś, jak nic to co z tego że tak nadawał?

Gość gość
Jeszcze wiecej optymizmu i wiary w to, ze normalni mezczyzni istnieją na tym swiecie;)

Gość gość
zalamanie psychiczna na 5 lat i niechec do jakichkolwiek kontatkow ze spoleczenstwem a zwl z plcia przeciwna. ale polecam polecam