Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety oczekujące modeli jesteście nikim

Polecane posty

Gość gość

oj tak

Gość gość
Skończ już z tymi modelami. Leczysz kompleksy, wyżywasz się na kobietach, bo pewnie żadna Cię nie chce. Jesteś pewnie bezzębna pokraką.

Gość gość
buhahaha mam prościutkie i białe ząbki więc nie zgadłaś :) nigdy nie musiałem nosić aparatu na zębach tak jak wy :P

Gość gość
Te które chcą modeli sa nikim, te które mają dużo młodszego i to nie modela to desperatki a te które sa z brzydkim to lecą na kase . Panowie zawsze będą mieli pretensję do kobiet tylko dlatego, że sami mają wymagania z kosmosu. Obniz loty to znajdziesz swoją drugą połówkę.

Gość gość
ja nigdy nie wymagałem modelki

Gość gość
a ciebie to g.... obchodzi palancie :P

Gość gość
a ja zawsze zadaje sie tylko z modelami i mam gdzies co taki d**ek tu pisze :D

Gość gość
gość dziś ja nigdy nie wymagałem modelki X Nie napisałam abyś nie szukał w śród modelek ale obniżył loty a to znaczy zejdź o stopień dwa niżej od tej grupy w której nie możesz znaleźć dziewczyny i przestań narzekać,że one Ciebie nie chcą. Te dziewczyny też mogą tu wylewać żale, że

Gość gość
gość dziś ja nigdy nie wymagałem modelki X Nie napisałam abyś nie szukał w śród modelek ale obniżył loty a to znaczy zejdź o stopień dwa niżej od tej grupy w której nie możesz znaleźć dziewczyny i przestań narzekać,że one Ciebie nie chcą. Te dziewczyny też mogą tu wylewać żale, że taki i owaki ich nie chcą bo oni chcą modelek. Wystarczy obniżyć wymagania bo widocznie są wywindowane dlatego jesteście sami. Większość zaraz napisze, że szuka podobnego tylko, że własne mniemanie o sobie mają bardzo duże co mija się z rzeczywistością.

Gość gość
Większość tu piszących uważa się za atrakcyjne, inteligentne kobiety ale nie modelki i za niebrzydkich, inteligentnych mężczyzn ale nie modeli a jak by wstawli fotki to dopiero dowiedzieliby się prawdy,że są bardzo przeciętni i wcale nie atrakcyjni.

Gość gość
Talent należy prezentować, ja zachęcam wszystkich do pokazania swojego na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Każdy musi posiadać ładny uśmiech, dlatego ja o swój zadbałem z dr Iwoną Gnach-Olejniczak. Po zdjęciu stałego aparatu ortodontycznego jestem bardzo zadowolony.