Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona wrocławianka

bestialstwo policji

Polecane posty

Gość wkurzona wrocławianka

Czemu policja w Polsce jest zawsze bezkarna? Wszystkie ich przestępstwa są zamiatane pod dywan. Kilka dni temu byłam świadkiem jak biednego chłopaka pobili na środku ulicy i wpakowali do radiowozu. Potem okazało się, że nie żyje. Na zdjęciu widać było, że był masakrycznie skatowany a podczas zatrzymania gdy go widziałam to nie miał jeszcze śladów. I nie widziałam żeby był agresywny w stosunku do policjantów. Czemu ci psychopaci zabili go??

Gość gość
Widziałem te zdjęcia, tragedia...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola od Wrocławia namysłów jest w kierunku Oleśnicy i Bierutowa

Gość gość
bo to III RP, której aktem założycielskim było zamordowanie Popiełuszki, do dziś niewyjaśnione dopóki ten system nie zostanie definitywnie obalony, dopóty będzie można bezkarnie mordować :(

Gość gość
pech i tyle

Gość marek7777
Policjanci którzy to zrobili powinni iść siedzieć!!

Gość wroclawiani 748
To nie byl pech oni go torturowali proszę zobaczyć zdjęcia co ci bandyci mu zrobili

Gość gość
wpółczuję rodzinie bo to zawsze tragedia . I tyle

Gość gość
Zobaczcie zdjęcia, masakra...... ;(

Gość gość
jednego bandyty mniej! bravo Policja!

Gość gość
Wrocławianie Namysłów jest miastem powiatowym w województwie opolskim 60 km od Wrocławia pisałem powyżej wiecie że żeby tam dojechać trzeba w kierunku Oleśnicy i Bierutowa jechać?

Gość gość
Ciekawe jakby twoja mame za nic zabili czy tez byś tak pisal. Ten chłopak nie byl bandytą to policja poprzez wojnę dezinformacyjna w Internecie probuje zrobić z niego bandytę.

Gość gość
POlicja to najwieksza mafia w Polsce

Gość gość z wrocka
Nie wszyscy policjanci są źli. Ale ci z trzemeskiej to prawdziwi sadyści.

Gość gość
W innych komisariatach pracują normalni policjalnci. Ale we Wrocławiu na trzemeskiej to są prawdziwi psychopaci!

Gość gość
Szok jak zobaczylas zdjęcia...

Gość gość
nie wiesz jaki był, nie wiesz co robił, więc nie podniecaj się. Mało to osób po alko dostaje małpiego rozumu i zaczyna się stawiać? Nawet miłych, grzecznych itp? Raczej nikt nie tłucze kogoś kto w ogóle się na wszystko zgadza. Jeśli trafił na psycholi, to oczywiście powinni ich skazać, ale nie na podstawie plotek i tego co się tłumowi wydaje

Gość gość
Był cacany a miał kradziony telefon??

Gość gość
Policji wszystko wolno, przedostatnia taka zbrodnia to skakanie po głowie niepełnosprawnemu chłopakowi. Nie trzeba dodawać, że juz nie żyje.

Gość gość
Mi tam bandziorów nie szkoda!!!:)))

Gość gość
Mnie kiedys tez policja z tego samego komisariatu o malo co nie zabila. I do dzis nie wiem za co bo nigdy nie mialem konfliktu z prawem. a co do trgo chlopaka to moj kolega byk swiadkiem ze ten chlopak sie nie byl agresywny. i nie mial sladow na twarzy. A zdjecie mu zatrzymaniu mowi samo za siebie...

Gość gość
Ten chory chłopak nie był bandziorem. Kradzież telefonu to też nie jest powód, żeby kogoś zabić.

Gość gość
O ile to w ogóle prawda o tym kradzionym telefonie...

Gość gość
A spróbujcie napisać o nich prawdę, to zaczną was prześladować i oskarżać o przestępstwa popełniane przez nich, ich kumpli albo dzieci.

Gość gość
Ludxie!! Nawet jeśli byłby bandziorem to p*****l.. Policja "stróże prawa"!!! Nie maja prawa nikogo tłuc!!! A w tym przypadku zakatowali chłopaka na smierć !!! Współczuje rodzinie i bliskim!!! Policja ... Co za nędza prymitywy z przerostem ego i cwaniaki hak są w grupie!! Osobiście mam nadzieje ze bydło które zakatowali tego chłopaka odpowie i spotka ich sprawiedliwość!!!!

Gość gość
MO zmieniła tylko nazwę na Policja, metody działania pozostały te same. Pobić i zmusić do przyznania sie, chociaż jest się niewinnym.

Gość gość
Ludzie z calej Polski powinni zebrac sie pod sądem w dniu ogłoszenia wyroku. Może wtedy zapadnie sprawiedliwy wyrok...

Gość wkurzona wroclawianka
Straszne jest to zdjęcie jak oni mogli mu to zrobić???

Gość gość
Za darmo dostał? Nie będę się podniecać zdjęciami bo nie wiem jak było. Wy zresztą też...

Gość gość
Straszne jest to zdjęcie jak oni mogli mu to zrobić??? no owszem wyglada okropnie, ale co ty panna tak przezywasz....