Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam w domu telewizora. Czy to takie dziwne?

Polecane posty

Gość gość

Kazdy kto do mnie przychodzi dziwi sie jak mozna zyc bez telewizora. 2 razy dostalam juz w prezencie od rodziny i za kazdym razem po kilku miesiacach oddalam go pod pretekstem kuzynom. Kurcze stac mnie na tv, nawet na D3 jak bym chciala, ale nie zalezy mi na tym. Nie lubie telewizji, na filmy chodze do kina, albo ogladam na dvd. Wole poczytac sobie wieczorem ksiazke, albo wiadmosci w necie. Jak mialam w domu tv to i tak nigdy nic nie ogladalam, lecial w tle a ja robilam cos innego. Czy jestem az takim dziwolagiem?

Gość gość
ja tez nie mam i zyje.

Gość gość
Ja tez :D

Gość gość
duzo osób nie ma. jak masz komputer, to starczy.

Gość gość
W dobie neta 24h/7 dni w tygodniu to nie jest dziwne. U mnie też telewizor poszedł w odstawke. Co prawda jest ale jest wyłączony i tylko się kurzy ;) Sporadycznie raz na 3 miesiące włącze a po za tym stoi i robi za współczesną dekoracje w pokoju.

Gość gość
telewizja jest już przeżytkiem z poprzedniej epoki dla starych dziadów co nie wiedzą czym jest komputer

Gość gość
ja co prawda mam tv, ale to mógłbym go nie mieć bo to co oglądam mam w necie, ale jak już leże wieczorem w łóżku to coś tam sobie pooglądam, ale informacje, wiadomości czy nawet oglądanie seriali (ipla, player, tvp vod) to juz wszystko w necie jest, telewizor nie potrzebny

Gość gość
Aaaale z Ciebie hipsterka, ajajaj! Też nie oglądam telewizji, ale duży telewizor, najlepiej z dobrym nagłośnieniem, jest świetny do oglądania filmów albo koncertów.