Gość gość Napisano Maj 18, 2016 Szybki i stresujący tryb życia powodują u Ciebie problemy zdrowotne? Moje skończyły się kiedy znajoma poleciła mi produkty LAVYLITES !nie potrzebuję już żadnych leków bo mój organizm dostaje to czego mu brakuje. Krótko o produktach - Znany międzynarodowym gremiom węgierski lekarz i naukowiec Tibor Jakabovics dokonał przełomowego odkrycia w dziedzinie nanotechnologii. W wyniku wieloletnich badań – odkrył maleńkie cząsteczki, które z powodu swej wielkości i specyficznej struktury molekularnej są w stanie przeniknąć przez ściany naszych komórek oraz przetransportować składniki czynne wraz z odpowiednią informacją. Ten właśnie nano - efekt umożliwia niemal błyskawiczny (w czasie 8 - 30 sekund) transport informacji i substancji czynnych poprzez skórę aż do samych kości. Na substancje czynne składa się starannie opracowana kombinacja ziół leczniczych – składników mineralnych – kryształów leczniczych – metali koloidalnych wspomagających i multiplikujących wzajemne działanie oraz umożliwiających aktywację 3000 substancji czynnych. Swoją pracą pragnę pokazać jak cenne jest ZYCIE , że możemy osiągnąć każdy cel jeżeli tylko konsekwentnie do niego dążymy. Jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam do kontaktu 665465539 lub 608361386 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach