Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna, ktory ma zmienne nastroje. Prosze o rade.

Polecane posty

Gość gość

Poznalam kogos. Zabiega o mnie, mowi, ze chcialby ze mna byc. Jest bardzo przystojny, wysoki i potrafi byc bardzo sympatyczny. Dla osob patrzacych z boku ideal. Problemem jest jego zachowanie, ma bardzo zmienne nastroje. Kiedy sie widzielismy w sobote bylo bardzo sympatycznie. W poniedzialek gdy go spotkalam, byl dla mnie calkiem zimny bez zadnej przyczyny. Zeby potem znow byc bardzo mily. Umowic sie z nim jest trudno, pisze, ze chce sie spotkac. A potem nagle mu przechodzi i juz nie chce. Powiedzialam mu, ze potrzebuje czasu i narazie wolalabym bysmy sie tylko przyjaznili. Co sadzicie o takiej osobie? Czy warto sie w takiego cos angazowac?

Gość gość
Zastanawiam sie czy sie angazowac skoro od poczatku jest taki zmienny. Czy lepiej dac sobie spokoj, poki sie jeszcze nie zakochalam.

Gość gość
jak chcesz miec po roku nerwice to polecam

Gość gość
Jakaś rozkapryszona panienka z niego.

Gość gość
Trzeba dojść do źródła jego wątpliwości, wtedy będziesz mogła zdecydować czy warto.

Gość gość
Być może nie jest Tobą zainteresowany po prostu

Gość gość
16:38 wydaje mi sie ze jest po prostu bardzo wrazliwy. Kiedy pytam co jest tego przyczyna, zawsze mowi, ze wszytko jest w porzadku. Raz nie odpisywal mi przez dluzszy czas. A kiedy ja nie odpisze, od razu sie obraza. Z drugiej strony potrafi byc bardzo szarmancki i mily. Dlatego mam dylemat...

Gość gość
16:40 raczej jest zainteresowany, bo to on dazy do spotkan bardziej niz ja. Kilka razy pytal w zartach kiedy nasi rodzice sie w koncu poznaja. Ostatnio zrobil mi zdjecie i od razu wyslal je rodzicom. Kiedy sie spytalam czemu to zrobil, odpowiedzial ze sa ciekawi z kim sie spotyka. Wiem, dziwnie to troche brzmi. Sama nie moge go rozgrysc.

Gość gość
No to już pytanie o twoją cierpliwość. Jeżeli będziesz mu długo okazywała miłość to w końcu się przekona. To jak z kotem ;) Po przyniesieniu do domu zawsze wyszukuje sobie kąt żeby się schować i prycha na każdego kto się zbliża, z czasem jest zaciekawiony, a w końcu się przywiązuje, ale potrzeba czasu i cierpliwości.

Gość gość
Więc może te zachowania to efekt właśnie tej presji rodziców. Może nie wie czy sprostasz ich oczekiwaniom.

Gość gość
16:53 Ale co masz na mysli mowiac, ze sie przekona? Bo jak narazie to mu duzo bardziej zalezy ode mnie. Wrecz mu powiedzialam, ze wole sie z nim przyjaznic. On nie odpuszcza. Ale wlasnie przeraza mnie ta jego zmiennosc, dlatego boje sie zaangazowac. Jak juz tak jest od poczatku co bedzie potem.

Gość gość
Jest we mnie cos takiego, ze przyciagam same takie dziwne przypadki. Czesto mysle, ze chyba zostane sama.

Gość gość
Więc chyba ma po prostu zaburzenia osobowości.

Gość gość
17:01 Nie potrafie tego ocenic. A przeciez nie wypada mi zapytac w prost.

Gość gość
nie polecam, mam takiego męża i zastanawiam się nad odejściem. Raz jest kochający, innym razem potrafi być zimny, albo wpaść w furię. Znajdź sobie normalnego faceta, to że jest przystojny to nie wszystko

Gość gość
17:23 Dzieki. Pozostane z nim w relacjach kolezenkich. Choc z tyl glowy mam mysl, ze na lepszeo nie trafie. Chyba go chyba poobserwuje uwaznie przez jakis czas.

Gość gość
uwielbiam facetow, ktorych zaburzenia osobowosci idealnie wpisuja sie w moje zaburzenia ;)

Gość gość
17:51 jestem stala w uczuciach

Gość gość
tez jestem stala, w koncu 2 zaburzonych facetow na przestrzeni 10 lat to jest hmm...okropna posucha. z nudow mozna walnac lbem o sciane.

Gość gość
Ja jestem facetem o zmiennych nastrojach,w dodatku z myślami samobójczymi od wielu lat. Lepiej jednak popełnić tego samobója niż się tak męczyć.

Gość krolowa_kornelia
nie zabijaj sie, cos ty, jest ktos kto cie kocha i komu uczynilbys wielkie smutki

Gość gość
To nie ma znaczenia kobieto. Ich uczucia nie leczą mnie, nawet jak mnie kochają.