Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mile chwile z szwagrem

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie wrocilam z zakopow i to wszystko z samochodu wyciagalam i nagle slysze znajomy glos obracam sie i kogo widze starzego brata mojego meza swierzo rozwiedzionego. Pytam sie go a co ty tu robisz powiedzial mi ze do brata ma sprawe i dlatego przyjechal,a mieszkalismy od siebie dobre godzine jazdy. Powiedzialam mu ze zle trafil bo brat wczoraj do Szkocji pojecial i wroci za tydzien, powiedzialam mu zeby mi pomogl to wszystkowypakowac to go w rewanzu na kawe zaprosze. A tak na marginesie to na takie spotkanie juz dlugo czekalam bo on bardzo mi sie podoba.Gdy juz do domu weszlismy to mu pwiedzialam ze moze by sie z szwagierka przywital. Dosyc dlugo to przywitanie tralo bo gorace bylo. Dokuchni sie udalam kawe zrobilam do stolu podalam obok niego sobie usiadlam i przytulic sie mnie do niego kazalam w czasie dyskusji zeszlismy na intymny temat, Zaczal mi piersi masowac to mu w tym nie przeszkadzalam tylko calokowity dostep do nich mu dalam ale mu powiedzialam ze ja tez bym cos mu dobrze pomasowac chcialam.Nie robil przeszkod gdy mu z spodni Kucasa wyciagalam Po chwili doszlismy do porozumienia ze sie rozbieramy i idziemy do sypialni A co sie tam dzialo to przeroslo moje oczekania Pierwszy raz jego penisa widzialam ale nie myslalam ze ma wiekszego od swojego brata a byl starszy od niego o rowne6-c lat. Przyzeklismy sobie ze o tym nikt sie nie moze dowiedziec . Po tym jeszcze pare razy taka okazje mielismy i ja wykorzystalismy,ale juz koniec bo on ma juz inna ktora zamieszkala u niego

Gość gość
Wiesz co to interpunkcja? pierwsze skojarzenie to: Patologia, ale ponieważ żal mi Ciebie to dam 2/10 za zapał do klikania:O

Gość gość
ja tez bym takiego szwagra chciala miec

Gość gość
Co za debilki:o co to za różnica czy szwagier czy listonosz?

Gość gość
To znów ten troll od durnowatych rymowanek :O

Gość gość
A ja marze zeby kiedys ze swoja szwagierka taka kawe wypic.. Jest cudowna!

Gość gość
Prowo.Że niby on nie wiedział że jego brat na tydzień do Szkocji poleciał? Tere fere.Wymyśl coś lepszego.

Gość gość
Ja tez mile chwile spedzam z tesciem ale on to ma tego kucasa a jak mnie posuwa to az wyje z rozkoszybardzo rzadko ale dostaje calego i bez gomy

Gość gość
Po ostatnim występie naszej reprezentacji szwagier stracil kontakt z rzeczywistością i musialem szwagierce pomóc go zataszcz do domu, gdy juz wychodzilem powiedzialem ze ma u mnie dług usmiechnela się tylko poczym podeszłam i rozpiela mi spodnie. Zrobila mi dobrze dlonia tak sprawnie ze skonczylem po kilku minutach. Bylem tym tak zaskoczony ze nawet niewiedzialem co jej powiedzieć, ona zakonczyla tym ze chyba jesteśmy kwita i do następnego kibicowania.