Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka się ze mnie śmieje bo chcę się odchudzać i uprawiać sport

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat, mam ponad 20 kg nadwagi, moja matka do chudych nie nalezy...sama mnie spasła, u niej w rodzinie tępi się chude osoby, chuda = biedna, chora, zaden facet szkieleta nie zechce, babcia gruba, ciotka gruba, kuzynki cycate grubaski, gdy kupiłam sobie stroj kąpielowy itp na basen to matka mnie wyśmiała,że gdzie ja na basen przeciez ty pływac nie umiesz, utopisz sie, tam chodzą zgrabne dziewczyny !! :O odechcialo mi sie tam isc :( ona nigdy mnie nie poochwalila tylko zawsze krytyka, za niska, za gruba, brzydkie zęby, mało zgrabna, te ciuchy nie bo w takich chodzą lafiryndy, tamte nie bo bede wygladala za poważnie, k***a :( musze chyba sie od niej wyprowadzic, kontrolują cale moje zycie ojciec tez uwaza ze ''kobita powinna mieć czym odddychac'' :O

Gość gość
Olej to, to twoje cialo i ty masz sie w nim czuc dobrze :)

Gość gość
Sport to zdrowie :)

Gość gość
ja uwa zam ze kobieta nie może być za chuda ale 20 kg to jest spora nadwaga, sama mam 6 kg nadmiaru i nie przeszkadza mi to ,jednak gdy miałam 18 kg na plusie zle sie czułam i wygladałam paskudnie. Co do matki to typowa toksyna, trzeba się szybko wyprowadzac albo ostro ripostować. Czyli "tak mamus utopie sie więc mnie nie cowaj po katolicku tylko spal" i trzask i niw ma cię idziesz na basen. "tak mamuś przeciez wiem że tam chodzą same ładne dziewczyny ,przeciez inaczej bym nie poszła " itp

Gość gość
Twoje ciało, twoje życie, Twoja decyzja. Jesli czujesz się le w swoim ciele, to to zmień ;) Fakt, masz toksyczną matkę, może kiedyś mężczyzną podobały się takie kobiety, teraz już nie, w każdym razie nielicznym.

Gość gość
Oprócz chudych i grubych są jeszcze szczupłe. 20kg na plusie to sporo dlatego musisz odchudzić się z głową. Na Twoim miejscu poszłabym do dietetyka.

Gość jaul912
U mnie było odwrotnie moja moja namawiała mnie do sportu,diety miałam sporo nadwagę bo,aż 48kg i tak w końcu się wzięłam za siebie;) Mama gotowała mi obiady i w pudełeczko do szkoły;) chodziłam wtedy do liceum ;) więc czasami śmiechy były,że jem sobie w szkole obiadki od mamusi a nie bułkę czy hamburgera;) zamówiłam również suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl zrzuciłam ten swój nadmiar kilogramów w 6 miesięcy!