Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobilam męża i strasznie tego żałuję

Polecane posty

Gość gość

Mamy dwoje dzieci 2l, drugie 4 mies. Siedzę w domu z gowniakami całe dnie, oczywiście maz po pracy nic nie robi, ja jeszcze muszę mu prac, gotować i sprzątać i jestem zmęczona cały czas. Wczoraj jeszcze mi zrobił awanturę, bo po południu miał spotkanie z klientem, a ja mu zapomniałam wypracować koszuli i spodni na kant. No i poszedł już, bo się spieszył w tym co był, ale jak wrócił to zrobił mi wielką awanturę, że tylko w domu siedzę i nawet mu koszulki nie wyprasuje. Zaczął krzyczeć, a ja się wkurzylam, nie wiem co we mnie wstapilo, nigdy się tak nie zachowuje, ale byłam wtedy tak zmęczona, że nie panowałam nad sobą i go kopnelam w tyłek. On zaczął jeszcze bardziej krzyczeć i wtedy wzięłam łyżkę cedzakową, bo była pod ręką i zaczęłam go bić po tyłku, bo już nie mogłam wytrzymać. On potem zaczął płakać i już przestałam, poszedł do pokoju i plakal na łóżku. Przeprosilam go i wyrzucilam ta łyżkę, bo nie będę trzymać narzędzi zbrodni w domu. A mąż dzisiaj się do mnie nie odzywa, nie wiem jak go przeprosić. Może kupić mu nowa koszule? Co radzicie?

Gość gość
HAHAHAH

Gość gość
Wiesz co, rozumiem powagę sytuacji, choć Zareagowalam śmiechem na myśl o łyżce... jemu przejdzie, a Ty nie zaluj. Raz a dobrze nauczylas rozumu

Gość gość
Hahabahahahahaha padlam hahahahaha dobre

Gość batman1987

CO jest w tym dobrego ja byn na jego miejscu to jej tak wpierdziel sprawił że by ruski miesiąc nie wyszł z domu. Dla mnie kobieta która bije faceta jest po poprostu zwykłą szmatą bez szacunku do drugiej osoby i taka jest prawda. A pozatym to ja mu się dziwię że siedzi z takim babsztylem w domu. Nie wiem co on w niej widzi. Skoro oba się pisała na to że chce mieć męża i dzieci to wiedziała jakie ją czekają obowiązki i co będzie nusiała robić. On pracuje na utrzymaniejej oraz dizieci a ona ma zasrany obowiązek zajmować się domem orz dziećmi a nie pieprzyć że jest jej ciężko i niewygodnie. Dlatego ja nie mam żadnej baby i mam święty spokój.

Gość 😂😂😂
1 godzinę temu, Gość batman1987 napisał:

CO jest w tym dobrego ja byn na jego miejscu to jej tak wpierdziel sprawił że by ruski miesiąc nie wyszł z domu. Dla mnie kobieta która bije faceta jest po poprostu zwykłą szmatą bez szacunku do drugiej osoby i taka jest prawda. A pozatym to ja mu się dziwię że siedzi z takim babsztylem w domu. Nie wiem co on w niej widzi. Skoro oba się pisała na to że chce mieć męża i dzieci to wiedziała jakie ją czekają obowiązki i co będzie nusiała robić. On pracuje na utrzymaniejej oraz dizieci a ona ma zasrany obowiązek zajmować się domem orz dziećmi a nie pieprzyć że jest jej ciężko i niewygodnie. Dlatego ja nie mam żadnej baby i mam święty spokój.

A potem sie obudzilem z mokra reka w majtach 😂🤦‍♀️👍