Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat, nigdy sie nie calowalam

Polecane posty

Gość gość

czy to wstyd?

Gość gość
nie mowie o liczbie partnerow, lecz o tym, ze zadnego kontaktu nie mialam z mezczyzna, a teraz juz 13 latki uprawiaja seks

Gość gość
wszystko przed tobą

Gość gość
30 lat to tez nie malo, moje kolezani maja mezow, dzieci, sa po pare lat po slubie, a wczesniej mialy innych partnerow i maja swoje poglady, potrafia sie wypowiedziec o uczuciach, zwiazkach, a ja nawet swojego zdania nie mam, nie znam mezczyzn, nie znam uczucia bycia w zwiazku, nie wspominajac o jakimkolwiek kontakcie z mezczyzna, nie wypowiem sie o seksie, wiec jak sie pojawia taki temat nie zabieram glosu badz obracam w zart, przewaznie nie mowie o sobie badz wymyslam, wstydze sie przyznac, ze w takim wieku nawet nie calowalam sie

Gość gość
to nie wstyd ale na pewno jest ci smutno. Z drugiej strony to najrozsądniejsze rozwiazanie -tu gdzie zyjemy. ja tez uciekam od rzeczywistosci.

Gość gość
Zaden wstyd.. tez sie zgadzam, ze to rozsadne, ja mam 23 lata i tez nie mam jakiegokolwiek doswiadczenia, ale nawet nie chce. Straszna pesymistka ze mnie, widze przy mnie tylko patologicznego gbura ktory by mnie bil, alkoholika, zboczenca albo takiego, co by mnie zdradzal. Na co mi to? Nie znam milosci, ale nie chce, w dzisiejszych czasach nie ma milosci ani szacunku do niczego. Takich jak ja mozna miec na peczki, takie jak ja nikt nie kocha. Nie zaluje, ze nikogo nie mam, niczego sie nie spodziewam, nie mam nadziei.

Gość gość
Boisz się mężczyzn? Czy po prostu byłaś zajęta nauką, pracą i nie w głowie Ci były związki?

Gość gość
Ja mam 25 lat i nigdy się nie całowałem ani w zwiazku nie byłem. Prostytutki mi zostały.

Gość gość
mialam kompleksy, niesmialosc, nikt mnie nie podrywal to zajelam sie nauka, teraz sie wstydze ze jest jak jest i jakbym poznalam mezczyzne nie wiem o czym bym z nim rozmawiala

Gość gość
z mezczyznami sie zawsze tylko kolegowalam

Gość gość
gość dziś A szukasz gdzieś tej dziewczyny? Czy czekasz aż z nieba spadnie? XXX gość dziś O tym, o czym rozmawiasz z innymi ludźmi :)

Gość gość
ja tez tak mam, nie mam o czym rozmawiac z mezczyznami, lapie mnie takie straaszne skrepowanie, nie wiem co powiedziec, prowadzimy rozmowe na sile, nigdy nie zaiskrzylo bo nie ma z czego. I rowniez mam mnostwo kompleksow. Wg tego forum to kobiety przebieraja w mezczyznach i wybrzydzaja. Ha ha ja nawet z mezczyzna nie umiem normalnie pogadac, jesli nie chodzi o prace/nauke/, a jak ktos jest mna troche zainteresowany to widzac moj strach, niesmialosc daje sobie spokoj, nawet nie pogada ze mna i tak.

Gość gość
A szukasz gdzieś tej dziewczyny? Czy czekasz aż z nieba spadnie? xxx Już nie chcę mieć dziewczyny. Jak miałem z 16-20 lat, to chciałem. Teraz już mi to zwisa. Żenić się i tak nie zamierzam ani zakładać rodziny. Więc wolę też seks mieć za pieniądze w burdelu.

Gość gość
kazdy umiera sam tak naprawde...

Gość gość
Ja chcesz spróbować bez presji to chętnie się z tobą spotykam. Nie piszę o całowaniu ale kontaktach z mężczyznami. Treningowo, przyjacielsko zapraszam cię do kina i na kawę (same publiczne miejsca zebys się nie bała). Lepszej okazji na trening i zdobycie obycia nie będzie ;)

Gość gość
pokochajcie Maryję , ona was nigdy nie zdradzi a da wam nadmiar swej miłości i poprowadzi was drogą waszego przeznaczenia i szczęścia osobistego. Ona pragnie co ranka kilka waszych słów i czułego pozdrowienia oraz waszego zawierzenia się Jej Niepokalanemu Sercu. Pewnej błogosławionej węgierskiej dziewczynie Elżbiecie Szanty przekazała , że każdemu kto dobrowolnie się ofiaruję Jej Niepokalanemu Sercu przyniesie pomoc w depresji , pocieszenie i "... Będę bronić aż do wieczora jak lwica swe małe , przed złem i przed nieszczęściem ..". Wiele jeszcze innych nowin jest tam dostępne na stronie , po hasłem : Elżbieta Szanty Płomień Miłości ..

Gość gość
gość 2016.05.18 nie mowie o liczbie partnerow, lecz o tym, ze zadnego kontaktu nie mialam z mezczyzna, a teraz juz 13 latki uprawiaja seks x 13 latki mają prawo do tego by regularnie uprawiać seks nawet oralni, analny rimming i te inne sprawy.

Gość gość
coś ci się p****ało pedofilku to prawnie zabronione

Gość gość
wierz mi nie masz co żałować , to wzajemne obdarzanie się bakteriami nie jest przyjemne .

Gość gość
moze brzydkie jestescie

Gość gość
wierz mi nie masz co żałować , to wzajemne obdarzanie się bakteriami nie jest przyjemne . xxxx Całowanie, czułości, miłość nie jest przyjemne ? dziwne że ja to jakoś inaczej odczuwam. :)