Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollenka0987

Gdy potrzebujemy wsparcia a partner ma to gdzies

Polecane posty

Gość Ollenka0987

Jak reagujecie, kiedy np macie mega dola i chcecie aby facet was tylko wysluchal, a on nie ma czasu, bo akurat praca. Ok to mogę zrozumieć, ale gdy wraca i kladzie sie spac zamiast zadzwonić albo napisac bo wie ze mieliście pogadac, ze jest wam zle to dla mnie juz olewka... Napisalam smsa a on durne przepraszam bo zmeczony i po sprawie. Ale nie, nie tym razem. Powiedziałam tylko w jednym zdaniu, ze widac ze nie jestem najwazniejsza i trudno takie zycie. Teraz ja sie odsune. Nie bede zrzedzic gadac tylko zdawkowy kontakt. Albo pojdzie po rozum do glowy albo zobaczymy co dalej. Bo ja jestem na każde zawołanie. Problem, potrzebna pomoc jestem do dyspozycji. A jak widac ja nie jestem priorytetem. On mysli ze czas mija i problem mija. A gdzie jest wsparcie ja pytam?!! Czy mozna faceta tego nauczyc?

Gość gość
Można do pewno go stopnia, ale nigdy nie będziesz zadowolona bo będzie zapominał. Zeby to było naturalne i brało się z empatii musialby byc inaczej wychowany.

Gość gość
Hrehrehre, w jednych tematach piszą, że prawdziwi faceci to tamto, a potem w innych, że ci ich kochani, "prawdziwi faceci" zlewają, biją, nie wspierają, nie oddzwaniają, oglądają się za innymi, walą do p****li, zdradzają. hryhryhyr deppilki.

Gość gość
to ze Cie nie wysluchal bo byl zmeczony to jeszcze nic moj jak mialam problemy z ktorymi sobie nie radzilam zamiast mi pomoc i wspierac, to wyslal mnie do psychiatry

Gość Ollenka0987
Właśnie to mnie zszokowalo, ze zna mnie wie ze przezywam wszystko podlamuje sie i samo wysluchanie jest w stanie wiele mi pomóc a ilal mnie totalnie i teraz pewnie spi a jutro oczy zrobi ze cos nie tak bo ja bede chłodna. A jak on potrzebuje czegokolwiek to ja cala nic nie spie wspierac doradzam... Ale dzis miara się przebrala bo kim ja jestem??? Skoro ma ważniejsze sprawy to ok ale żeby się nie zdziwił

Gość gość
Też tego nienawidzę zamiast zaangażowania powie ci że potrzebujesz leczenia u specjalisty, k****. Polaczki

Gość gość
Olej go, on do 40 nie dorośnie, małe szanse, za dwadzieścia lat będzie taki sam, i jeszcze znajdzie sobie panaceum na twoją depresję w postaci nowej laski