Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt czy przesada?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nurtuje mnie sprawa gwałtów. Podobno to takie okropne upokarzajace itp. Ale domyślam się jak zrobi to facet który nam się nie podoba obcy. A co jeśli nas zgwałci mąż tzn. weźmie siłą nie wiem przytrzyma i włoży niby w zartach a ja się będę chciała wyrwać czy coś. To tez przecież g****** Gdzie przebiega granica między g***tem a jeszcze seksem. ?

Gość gość
Gdy nie chcesz, a ktoś robi to siłą. Mówisz jasno nie, a on robi to mimo protestów.

Gość gość
Jesteś niedorozwinięta? Uważasz, że mąż ma prawo traktować żonę jak worek na spermę. Wyobraź sobie, że jesteś czymś zajęta, a twój mąż bierze cię za fraki i ciągnie do pokoju, żeby cię wydymać. Oczywiście będzie miał gdzieś to czy ci dobrze czy boli jak cholera. Skończy kiedy on będzie miał ochotę. Fajnie?

Gość gość
gość dziś To jest karalne zwyrolu.

Gość gość
No tak się jest wiele sytuacji kiedy facet uważa np ze się droczysz mówisz tak a myślisz nie albo nie wiesz czy ci się chce. ..

Gość gość
moim zdaniem mąż raczej wie gdy żona się droczy czy mówi stanowcze nie jeżeli się pomyli do będzie miał obity ryj lub jajka bo raczej wątpię że żona pójdzie na policje donieść na męża ale to jest przy założeniu że jest to kochające małżeństwo że zdrowymi relacjami

Gość gość
Ja miałam taką syt. Ze calowalam się ze swoim itp ale mówiłam z góry ze dziś seksu nie chce a on był tak napalony ze mnie przytrzymal i we mnie wszedł i tez nie wiem czy to g**** i czy to powód by się rozstać

Gość gość
Za gwałt? Jasne, że bym poszła na policję. Wy chyba macie coś z główkami nie tak. W normalnym małżeństwie nie ma przemocy. Gwałt kończy związek no chyba, że ktoś lubi tkwić w gównie.

Gość gość
Ten temat to już zlot idiotek... Nie kretynko to nie był gwałt...Ty jesteś poprostu workiem na spermę i twój facet wie, że jak każdy inny przedmiot masz mu służyć :) Do kosza na śmieci też ładujesz bez ograniczeń.

Gość gość
Jesteś chyba nienormalna/y mam zerwać z chłopakiem bo mi wlozyl jak nie chciałam ? Nieważne czy się skapnal ze nic z tego i wyszedł i przeprosił ?

Gość gość
Moim zdaniem pasujecie do siebie :)

Gość violatiolex
Dzień dobry, Chciałbym zaprosić do zapoznania się z blogiem poświęconym prawnym aspektom przestępstw przeciwko wolności seksualnej. Blog znajduje się pod stroną: www.violatiolex.wordpress.com i koncentruje się nie tyle na przestępstwach co na prawach osób, których wolność seksualna została naruszona. Pozdrawiam adwokat Maciej Kacprzak : www.kacprzak.pl