Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta2828

Złośliwośc faceta, którego odrzuciałam

Polecane posty

Gość marta2828

Facet, który od ponad roku walczył o moje względy, teraz wszędzie psuje mi opinię, wysyła mi złośliwe maile itp. A odrzuciłam go dlatego, ze dowiedziałam się, ze nie dość, ze jest rozwodnikiem, to jeszcze w dodatku ma obecnie narzeczoną od kilku lat, z którą mieszka. Nie mogłam dowiedziawszy się tego kontynuowac tej znajomości. Teraz on za mną łazi, dogryza mi, dokucza, ze jestem beznadziejna, ze głupia itp. psuje mi opinie opowiadając bajki moim znajomym. Nie rozumiem, o co mu chodzi? Gdyby był we mnie zakochany odszedłby od tej narzeczonej, a nie szukał następnej kobiety, gdy jest z obecną i ma wyznaczoną datę ślubu. O co takim facetom chodzi, bo jak dla mnie to nienormalne!

Gość marta2828
MIłość mi wyznaje, narzeka, ze za złamane serce mi tego nie daruje, że go wystawiłam do wiatru- miesiąc sie z nim spotykałam, bo nie wiedziałam, ze on mieszka z narzeczoną, mówił tylko, ze jest rozwodnikiem, więc myślałam, ze jest sam.

Miałam tak w pracy. Ja mialam chlopaka a on mnie podrywal. Oddzucilam go a on rozpowiadal w pracy,ze z nim sypiałam :/

Gość marta2828
Ten też rozpowiada wszędzie, ze z nim sypiałam... za pieniądze!!! Co nie jest absolutnie prawdą, bo nigdy z nim nie spałam. Mówi też, ze go wykorzystałam finansowo, że jestem podłą materialistką, że chce ostrzec każdego faceta, który się pojawi na mojej drodze. Tylko, ze te wykorzystanie finansowe wyglądało tak, ze mi dwa razy kawe w kawiarni postawił, chciał dawać prezenty, ale ja zastrzegłam, ze nie zgadzam sie na prezenty, ze nie wezmę żadnych pierścionków od niego.