Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawaler i rozwódka z kilkorgiem dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jestem kawalerem, poznałem rozwódkę, która jest mama kilkorga dzieci. Czy warto zaryzykować związek? Czy to może się udać? Ja mam 25 lat, ona ma 32, ma 4 dzieci. Jest bardzo fajna kobietą.

Gość gość
Szukasz kłopotów to warto.

Gość gość
uchowasz sie przy 4 dzieci ma 2 tys+ to niebedziesz musial pracować:-D

Gość gość
Ja jestem mama kilkorga dzieci. Wdową. Zwiazalam sie z kawalerem. Jestesmy szczęśliwa rodziną od roku. Moje dzieci Go uwielbiają a On szanuje i lubi dba o NIE nie powiedziala bym ze to kłopot

Gość gość
Jesli bedzieaz w stanie rowniez pokochac jej dzieci .. to czemu nie :)

Gość gość
a co to panien juz nie ma bezdzietnych wolnych ? tylko same dzieciate zawsze na 1 miejscu beda dzieci,zawsze.. , a partner zeby dawal kase :D ja pierdziu..

Gość gość
gość dziś a co to panien juz nie ma bezdzietnych wolnych ? x Nie ma porządnych kobiet a im młodsze pokolenie tym gorzej.

Gość gość
no cóż niektórych to mocno pogieło. gdybyś byl moim synem to za taki pomysł bym cię wydziedziczył

Gość gość
sa porzadne kobiety !!!

Gość gość
Byłam po rozwodzie z dwójką dzieci , on kawaler . Dzisiaj jestesmy szczesaliwym małzenstwem z czworgiem dzieci i ponad 10 letnim stażem .

Gość gość
chłopie czy ty nie masz jaj aby własne dzieci zrobić, jak głupia babsko dała sobie narobić dzieci to teraz niech z********a przy nich a nie szuka jelenia do pomocy, zwiewaj od niej

Gość Pppuuuwwww
,,Jest bardzo fajną kobietą" . Czy jest fajna to nie jest wazne, najwazniesze sa twoje uczucia do niej i jej do ciebie. Kochasz ją????

Gość gość
Jestes bardzo młody licz się z tym że nigdy nie wezmiesz z nią slubu koscielnego chyba ze dostanie uniewaznienie.

Gość gość
a na wuj ślub kościelny, przecież ta baba miała kościelny i czego jest sama i dała sobie narobić tyle dzieci i to po bożemu

Gość gość
jeszcze zapisz te dzieci na siebie, dorób ze 4, bo widać, że ona dobra w rodzeniu, bo widocznie to jest jej sposób na życie i wtedy będziesz z******** do 100 lat aby to stado dzieci utrzymać.

Gość gość
fajnych kobiet wartościowych bez dzieci mamy ci w brud w naszym kraju, a nie, że dorwałeś królicę tj. dobrą w łóżku i myślisz,ze to jest fajne, po 5-10 latach zmienisz zdanie

Gość gość
16.36 akurat dla niektorych ludzi slub koscielny jest wazny. Wizja zycia w grzechu, bez mozliwosci wyjscia z tego moze byc duzym problemem. A zazwyczaj ludzie po rozwodzie tylko cywilnym nie zabiegaja o rozwod koscielny nie wiem dlaczego i tak niszcza innym życie wiazac sie np z kawalerem czy panną.

Gość gość
litości zostaw ja, znajdz fajną nie rozjebaną dziewczynę porodami

Gość gość
Zadając takie pytanie tu widać, że masz jakieś wątpliwości co do bycia z nią. Gdybyś ją kochał i chciał z nią być to w ogóle by to Ci nie przeszkadzało tylko po prostu byś wszedł w ten związek całym sobą bez pytania kogokolwiek o zdanie. Ja wiem, że to nie łatwa decyzja bo sama jestem w takim związku ale co mnie obchodzi ludzkie gadanie? Gadali, gadają i gadać będą a ja jestem szczęśliwa, że mam udany związek bo o to w tym chodzi ;) jeśli coś do niej czujesz to nawet się nie zastanawiaj