Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przygody Barona Pancernego

Polecane posty

Gość gość

baron pancerny 2016.05.14 [14:38] Nie wiem czy to będzie zboczona rzecz po tym co tu niektórzy wypisują ale opiszę. Zdarzenie miało miejsce 1.5 roku temu. Wraz z żoną zostaliśmy zaproszeni do znajomych na łykend.Oni mają 2 córki i mieszkają w piętrowej willi. Mają też 2 łazienki jedną na dole i drugą na górze. Cała ich rodzina mieszka praktycznie na dole a my z żoną dostaliśmy pokój gościnny na piętrze. Przed snem uprawialiśmy z żoną seks i potem ja już nie ubierałem się tylko zasnąłem nago. Następnego dnia obudziłem się o świcie coś koło 5 rano i miałem poranny wzwód i chciało mi się odlać. Rozejrzałem się więc za slipami ale pomyślałem, że to bez sensu ubierać się aby wyjść tylko na sekundę skoro i tak wszyscy śpią a w dodatku jesteśmy sami na piętrze i nikt mnie nie zobaczy. Wstałem więc cicho, wychodzę do przedpokoju nago, penis mi stoi, patrzę a tam na schodach stoi jedna z dziewczynek. Szok, kurfa! Jakiego trzeba mieć pecha jepanego żeby akurat tak trafić! Akurat w ten moment jak ona tam była. Nie wcześniej, nie później tylko w ten konkretny moment czasowy. A w ogóle co ona tam robiła? Na dole było zajęte i szła na górę? To o 5-rano wszystkim się nagle szczać zachciało? Do śniadania siedziałem potem w pokoju, żona spała obok niczego nie świadoma, a ja gryzłem się myślami, że przy śniadaniu to dopiero będzie... Smarkata wszystkim opowie. Już pewnie powiedziała. Na szczęście okazało się, że nie powiedziała. Była tą starszą z sióstr (13 lat) więc miała na tyle taktu/przytomności, by nie chlapać o tym dookoła.Chwała jej za dyskrecję! usmiech.gif

Gość gość
On to pisal? Gdzie to bylo? Zrodlo link?

Gość gość
Na erotycznym, temat najbardziej wstydliwa rzecz jaka zrobiliscie, czy jakos tak;)

Gość gość
Co za idiota chodzi w gosciach ze sterczaca pala na wierzchu?:o

Gość gość
Ja zrozumialem ze byl bez gaci i kootas mu stal :D

Gość gość
Baron podnieca się tylko posiedzeniami sejmowymi, dokopywaniem lewakom, najazdami na muzułmanów i nie wchodzi na erotyczny.

Gość gość
to slabo znasz barona. ostatnio piertolil na erotycznym cos o swoim seksie z bialoruska zona.

Gość Vviola
Zastanowcie sie wszyscy i puknijcie w czola. Na tym forum pelno jest zbokow namawiajacych do zboczen do homo i les do zdraz i nikt ich nie krytukuje ale jak jeden normalny napisze, ze uprawia seks z wlasna zona to jest zaraz wysmiewany i zaklada sie tematy na niego. Jestescie chorzy wszyscy idzcie sie leczyc. Zeby bylo jasne ja nie bronie barona bo sama sie z nim w wielu kwestiach nie zgadzam ale z tego co czytam to jest jednym madrzejszych gosci na tym chorym forum.

Gość gość
Jego madrosc zas objawia sie w paradowaniu po domu znajomych ze sterczacym fiutem :D

Gość gość
:D

Gość gość
Nie wiem co wy chcecie. Poranna erekcja jest objawem męskiej witalności i zdrowia. Śmiesna historyjka :)